L’Esportiu Castelldefels, sotscampió de la Supercopa Femenina de Catalunya

Va perdre la final que es va jugar a Sant Feliu de Llobregat davant del KH-7 BM Granollers per 30 a 20.

Aquest dissabte el Pavelló Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat va acollir la celebració de la Supercopa de Catalunya d’Handbol on el KH-7 BM Granollers –foto-, en categoria femenina, i l’FC Barcelona, en categoria masculina, van superar a l’Esportiu Tibu-Ron Castelldefels i Fraikin BM Granollers, respectivament, proclamant-se campions de la competició.

Al matí es va celebrar la final femenina on, en el KH-7 BM Granollers va ser superior a l’Esportiu Tibu-Ron Castelldefels i es va endur la victòria per un contundent 30 a 20. La primera part, tot i el domini de l’equip vallesà, va ser més igualada i va finalitzar amb 16 a 14 a favor del conjunt granollerí. A la represa, les noies que dirigeix José Luís Villanueva van posar una marxa més en el seu joc i el conjunt del Baix Llobregat, dirigit per Dolores Martín, no va poder fer res per evitar la derrota quedant-se, així sense opcions de revalidar el títol de campiones.

Al final del partit el marcador de 30 a 20 a favor del conjunt vallesà mostra la superioritat d’aquest sobre les seves rivals i proclama al KH-7 BM Granollers com a nou campió de la Supercopa de Catalunya d’Handbol Femení. En aquesta final, la portera Andrea de la Torre i la jugadora Sandra Pérez, totes dues del KH-7 BM Granollers, van ser escollides com a millors del partit.

Títol blaugrana

D’altra banda i en el mateix escenari, l’FC Barcelona va conquerir el primer títol de la temporada davant del BM Granollers després de superar als vallesans per 37 a 22 (al descans 15-12) en la final de la Supercopa de Catalunya Masculina.

Redacció / Foto: BM Granollers

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix