La Lliga a Segona B i Tercera Divisió comença aquest cap de setmana

La UE Cornellà serà l’únic representant comarcal a la categoria de bronze després del descens del Prat l’any passat.

Aquest cap de setmana dóna inici la Lliga 2014-1015. Les categories que obriran el foc amb representació comarcal són Segona B i Tercera Divisió. Després del descens de l’AE Prat i l’ascens de la UE Cornellà, el conjunt verd serà l’únic representant del Baix Llobregat a la tercera categoria del futbol nacional. Mentre, Castelldefels, Gavà, Prat i Santfeliuenc militaran a Tercera.

Jordi Roger continua com a màxim responsable tècnic de la UE Cornellà -foto-. El seu repte serà consolidar l’equip a la categoria de bronze del futbol nacional amb una permanència que serà molt complicada, ja que enguany el grup III compta amb equips de gran potencial. Els cornellanencs tenen com a rival l’Elx Il·licità, L’Hospitalet, Huracán València, Atlético Baleares, Vilar-real B, Reus Deportiu, Mallorca B, València Mestalla, Reial Saragossa B, Alcoià, Olímpic de Xàtiva, Badalona, Gimnàstic de Tarragona, Sant Andreu, Eldenc, Hércules, Espanyol B, Lleida Esportiu i Olot. Precisament, el conjunt de la Garrotxa serà el primer rival dels del Baix Llobregat (24 d’agost, 19.45 hores, Nou Estadi Municipal de Cornellà). D’altra banda, Jordi Roger i la directiva del club aposten per la continuïtat amb les renovacions d’Iñigo, Martí Tàpia, Joel Marín, Dani Martí, Luis, David García, Pep Caballé, Òscar Muñoz, Txemi i Israel Delgado. Les novetats són Josele (Santfeliuenc), Segovia (Rubí), Aranu Tobella (Alabès B), Àlex Gallar (Terrassa), Sergio Gómez, Joaquim García i Xavier Boniquet (Badalona), Pau López i Iván Romano (juvenil) i Borja López (Llevant B).

Quatre representants

D’altra banda, quatre seran els equips comarcals que participaran a partir d’aquest cap de setmana a la Lliga de Tercera Divisió: Castelldefels, Gavà, Prat i Santfeliuenc. La resta és l’Ascó, Cerdanyola del Vallès, Europa, Figueres, Manlleu, Martinenc, Masnou, Montanyesa, Palamós, Peralada, Pobla de Mafumet, Rubí, Sabadell B, Terrassa, Vilafranca i Vilassar de Mar.

Lluís Albesa complirà la segona temporada al Castelldefels, que no vol patir tant com ho va fer l’any passat per conserver la categoria. Les novetats són Borja Esteve (Marianao Poblet), Jonathan Reina, Alabau i Dani Fernández (Masnou), Adri Ruiz (Vilafranca), Mario Victorio (Jesús i Maria), Pedro Bravo (Santboià), Eros Gómez (Badalona juvenile), Pelegrín (Viladecans) i Kevin Díaz (Vista Alegre). Segueixen Aitor Lario, Planaguà, Marc Martínez, Gilberto, Cervantes, Sergio Priego, Jorge Sánchez, August, Uri i Àlex Cano.

Albert Poch continuarà a la banqueta del Gavà, i serà el seu cinquè any com a entrenador del conjunct blaugrana. Els de La Bòbila han apostat per la continuïtat de Juanito, Blanchart, Luca Ferrnoe, Sergio López, Villena, Quiles, Adrià Grau i Fran Orellana. Són nous els jugadors Jesús Unzué i Gerard Zambudio (Rubí), Juanmi (Gramenet), Vivó (Prat), Xavi Civil (Cornellà), Rubi, Ruiz, Peñas, Dani Hernández, Miki, Llamas i López (juvenil) i Adri (At. Madrid juvenil). Els baixllobregatins esperen tenir una temporada molt més tranquil·la que la darrera on es van salvar in extremis a la darrera jornada.

Molt diferent sera el repte del Prat. L’any passat no va poder conserver la Segona B i, enguany, intentarà tornar a recuperar amb Pepe Delgado de nou com a tècnic. Per assolir aquest exigent objectiu, la plantilla s’ha renovat completament on només queden Toni Teixeira, Murillo, Fernando, Núñez i Oriol Ricarte. Les noves incorporacions són Llobet (Hornchurch), Pedro Bilbao (Santboià), Roland Garrós i Sascha (Montañesa), Charly Ruiz (Europa), Cazorla i Juli (Cornellà), Emilio Lucas, Ferran Vega i Èric Ruiz (juvenil), David Carrasco (Gramenet), Oriol Molins (Cerdanyola del Vallès), Èric Alcaraz (Sant Andreu), Nacho del Moral (La Roda), Martí Ramos (Sant Andreu juvenile), Castillo (Badalona) i Xavi Muñoz (Olot).

Per últim està el Santfeliuenc, que esperar igualar i millorar la gran temporada que va fer l’any passat. Per això, l’entitat ha renovat Andrés González, que complirà la vuitena temporada al capdavant dels blanc-i-blaus. L’equip presenta pocs canvis, ja que han renovat Santi Pérez, Dani Ortiz, Carlos, Maldonado, Nacho Ruiz, Joserra, Gerard Rovira, Pere, Alberto, Cristian Faura, Tena, Édgar, Iván Peralta, Carlos Cano, Bolaños i Èric. Els fitxatges han estat només els de Dani Sánchez (Montañesa), Toro (Marianao Poblet), Aitor Unzué (Gavà) i Joan Matabosch (Mollet juvenil).

Els enfrontaments a la primera jornada són els següents: Gavà-Vilafranca (23 d’agost, 19 h), Prat-Masnou (23 agost, 20 h), Pobla de Mafumet-Castelldefels (24 d’agost, 12 h) i Cerdanyola del Vallès-Santfeliuenc (24 d’agost, 19 h).

Redacció / Foto: UE Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix