Cornellà, Martorell i Sanfeliuenc ja coneixen el calendari de la Lliga EBA

La Lliga començarà el 19 d’octubre i els únics que s’estrenaran a casa és l’equip del Baix Llobregat Nord.

BC Martorell-Morabanc Andorra B, Isports Salt-CB Cornellà i Quart Piscines Sant Feliu-CB Santfeliuenc. Aquest són els emparellaments de la primera jornada en el grup C de la Lliga B. El conjunt dirigit d’Andreu Aguilà, que torna a la categoria després d’unes quantes temporades a la categoria inferior, és l’únic dels tres que ho farà a la seva pista davant de l’actual campió de la Copa Catalunya.

Els de Jordi Martí s’enfrontaran davant d’un altre debutant i sotscampió de la Copa Catalunya, el CB Salt gironí. Mentre, els de Josep Maria Raventós -foto- tindrà la difícil papereta d’enfrontar-se a domicili davant del Quart Piscines Sant Feliu. A la segona jornada, el Cornellà rebrà el Martorell en el primer derbi comarcal de la temporada, mentre que el Santfeliuenc s’enfrontarà al JAC Sants. Els emparellaments de la darrera jornada de Lliga serà Martorell-Isports Salt, Andorra B-Santfeliuenc i El Olivar-Cornellà (09/05/2015).

Catorze equips

La temporada 2014-15 tindrà, a diferència del darrer any, catorze equips. Continuen respecte a l’anterior exercici el Quart Piscines Sant Feliu, CB L’Hospitalet, Aracena-AEC Collblanc, Sabadell Sant Nicolau, Flor de Vimbodi Pardinyes Lleida, CB Tarragona, El Olivar, CB Santfeliuenc i CB Cornellà. Les novetats són el BC Martorell Solvin, Queso Milner Arenys Bàsquet, Morabanc Andorra B, JAC Sants i Isports Salt. Els tres primers es classificaran per als playoff d’ascens a l’Adecco Argent, mentre que els tres últims baixaran de categoria.

Redacció / Foto: Esport Blanc i Blau

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix