Sant Boi acollirà l’Europeu de Pentatló Modern en categoria cadet

Ahir es va presentar una competició on la prova de natació se celebrarà al Prat de Llobregat.

Avui s'ha presentat a l’Estadi Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat el Campionat d’Europa Cadet de Pentatló Modern. A l’acte han participat l’alcaldessa de la localitat baixllobregatina, Lluïsa Moret, i el Secretari General d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, entre altres personalitats. També va assistir els pentatletes Carles Lerin que va ser olímpic a Barcelona ‘92 i Joan Gispert classificat dintre dels 24 participants de tot el món a l’olimpiada juvenil de Nankin. La competició se celebrarà del 31 de juliol al 3 d’agost. En total seran setze països -més d’un centenar d’esportistes- i uns quaranta-cinc tècnics i dirigents els que prendran part en la competició.

El Prat, subseu

A més de Sant Boi de Llobregat, que serà la seu de l’Europeu, el Prat de Llobregat serà subseu, i Cornellà de Llobregat, la ciutat on s’allotjaran els participants. El dia 30 està previst l’arribada de les diferents delegacions i, a més, hi haurà una reunió tècnica de la prova individual i per equips. Tot a Cornellà de Llobregat. L’acte inaugural està previst a les 18 hores i tindrà lloc al Parc de la Muntanyeta.

L’endemà començaran les diferents proves on El Prat de Llobregat acollirà la prova de natació en el Complex Esportiu Municipal Fons d’en Peixo. D’altra banda, les proves combinades se celebraran a Sant Boi de Llobregat.

Redacció / Foto: FCPM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix