El CBS Gavà es proclama campió de Catalunya de Primera Divisió

Un títol que va aconseguir després de guanyar en el playoff al CBS Sant Boi.

Aquest passat cap de setmana, el Club Beisbol i Softbol Gavà es va proclamar campió de Primera Divisió de la Lliga de Catalunya 2014 en categoria sènior. El títol el va assolir després de guanyar dos partits del playoff d’una sèrie de tres davant el CBS Sant Boi i que van jugar els dos millors equips de la fase regular de la Lliga.

Els gavanencs, dirigits per Javier Sevilla, van tancar la Lliga aconseguint guanyar 10 partits i perdre només dos. En total es van tancar 133 carreres amb 111 hits, mentre que els equips rivals van aconseguir anotar contra el Gavà només 47 carreres. La Primera Divisió de la Lliga de Catalunya vindria a ser l’equivalent a la Segona Divisió de futbol i per sobre només hi ha una categoria, la Divisió d’Honor.

Javier Sevilla, l’entrenador de l’equip gavanenc, va manifestar una vegada assolit el títol que “el treball no d’un any sinó de molts anys amb els nois de l’equip, així que és un premi que es mereixien”, i va afegir que el títol es va assolir “jugant a un nivell molt excel·lent i competitiu davant d’equips superiors a nosaltres sobre el paper”.

Redacció / Foto: Ajuntament de Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix