El santboià Pau Gasol jugarà amb els Chicago Bulls

L’ala-pivot va decidir posar punt final a la seva etapa amb Los Angeles Lakers tot i que tenia una oferta de dos anys i menys de 10 milions de dòlars per temporada per continuar en el club californià.

 

Ahir al vespre ho va anunciar a la seva xarxa social (twitter). Pau Gasol, de 34 anys, ha decidit emprendre una nova etapa i va decidir deixar Los Ángeles Lakers. El seu nou destí es Chicago, on defensarà la samarreta dels Bulls, l’exequip del mític Michael Jordan. “No ha estat fàcil. Després de rumiar molt he decidit jugar en els Chicago Bulls. Estic molt il·lusionat de viure aquesta nova etapa”, explicava Gasol en twitter.

Cal recordar que des del 2008, el santboià jugava a Los Angeles. El passat 1 de juliol es va convertir en agent lliure, i tot que va tenir una oferta dels Lakers per renovar dos anys més a raó de poc menys de 10 milions de dolars per temporada va refusar l’oferta per continuar a la franquícia californiana. Així se li obria diferents fronts per anar a un altre equip, i finalment el seu futur va quedar reduit a dos clubs (Chicago Bulls i San Antonio Spurs). Finalment va decidir-se pels d’Illinois.

Dos anells

Amb els Lakers, va jugar tres finals de l’NBA consecutives (2008, 2009 i 2010) aconseguint dos anells de campió els anys 2009 i 2010. Anteriorment va jugar amb els Memphis Grizzlies des de la temporada 2001/2002 fins a l’equador de la 2007/08.

Redacció / Foto: Marca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix