Isabel Grimà serà la nova presidenta de l’Esportiu Castelldefels

Substituirà Manuel Leandrés, que deixa el càrrec per motius personals després de sis temporades com a màxim mandatari de l’entitat d’handbol.

L’Esportiu Castelldefels tindrà nova presidenta aquest pròxim dissabte 11 de juliol. La sala d’actes del Poliesportiu de Can Roca acollirà l’Assemblea General Ordinària de l’entitat d’handbol, on es tractarà en els seus dos primers punts el canvi de president i la composició de la nova junta directiva.

El més destacat serà el relleu presidencial del club. Isabel Grimà, fins ara directiva de l’entitat serà la nova mandatària en substitució de Manuel Leandres, que deixa el càrrec després de sis temporades per motius personals. Leandres continuarà, això sí, a la junta directiva. Grimà ocupava fins ara un càrrec com a directiva i, a més havia format part de la junta directiva de la Federació Catalana d’Handbol. A més, havia jugat en el mític equip castelldefelenc del Club Rancho Castelldefels que va militar a la màxima categoria de l’handbol nacional.

Continuïtat tècnica

D’altra banda, el tàndem Dolores Martin i Gisele Guerrero continuaran, un any més, com a les màximes responsables tècniques del primer equip sènior femení de l’Esportiu Castelldefels, que militarà a la Divisió d’Honor. Actualment, les dues tècniques estan treballant per formar un equip que torni a ser competitiu per aconseguir la permanència.

Redacció / Foto: CH Esportiu Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix