Esplugues acull el Catalunya Cup d’Equips 2014 de dards

Se celebrarà aquest diumenge 13 de juliol a la seu de l’Esplugues CD.

Tot a punt perquè aquest diumenge 13 de juliol se celebri a la seu de l'Esplugues Club de Dards la Catalunya Cup d’Equips 2014. Una competició oberta a tots els esportistes (tant els que participen en competicions reglades com els que no). El sistema de joc es manté com a les darreres edicions, jugant tots contra tots amb equips de formats per cinc integrants on s’ha de participar obligatòriament amb una jugadora femenina i en sistema Round Robin. El guanyador serà l’equip que tingui millor diferencial positiu entre partides (legs) guanyades i partides/legs perdudes (al millor de 25 partides, a 13 legs/partides guanyades).

Desens a la Lliga

L’Esplugues Club de Dards es manté en la quarta posició de la classificació després de disputar-se la desena jornada de la Lliga Catalana de la Divisió d’Honor 2013-14.

Winmau 2014

D’altra banda, dissabte 12 de juliol el Destí Winmau 2014 arriba a la seva darrera jornada, I també se celebrarà a Esplugues de Llobregat. En aquesta competició està en joc quatre invitacions per a poder participar en el Mundial de Mestres Darders 2014 (el Winmau World Masters 2014).

Redacció / Foto: FCD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix