Andrés González complirà la vuitena temporada al Santfeliuenc FC

El tècnic cornellanenc tindrà la complicada tasca d’igualar o superar la brillant temporada de l’any passat dels blanc-i-blaus a Tercera Divisió.

La banqueta del Santfeliuenc FC estarà ocupada, una temporada més i ja seran vuit consecutives, pel tècnic Andrés González. L’entrenador cornellanenc tindrà la difícil tasca d’igualar o superar l’excel·lent campanya de l’any passat que van fer els blanc-i-blaus a Tercera Divisió. Cal recordar per als estadistes, que González ha sumat, de moment, un total de 252 partits dirigint el conjunt santfeliuenc. La pretemporada començarà el 22 de juliol.

La plantilla

Andrés González aposta per la continuitat dels jugadors, tot i que alguns dels importants han marxat. De moment, l’equip 2014-15 està format pels porters Carlos i Santi; pels defenses Nacho Ruiz, Dani Sánchez (Montañesa), Alberto, Édgar, Gerard Rovira, Dani Ortiz i Pere; els migcampistes Joserra, Tena, Maldonado, Álex Bolaños, Faura i Éric Pacheco; i els davanters Iván Peralta, Cano i David Toro (Marianao Poblet).

Campanya de socis

Ja fa uns dies que el club ha encetat la campanya de socis amb l’objectiu d’incrementar la seva massa social. La junta directiva vol que el Municipal Les Grases sigui el jugador número 12 i doni suport a l’equip en la seva segona temporada a Tercera Divisió en un any que serà molt complicat per l’entitat dels equips participants.

Redacció / Foto: Santfeliuenc FC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix