Sant Boi celebra la seva gran festa de l’esport local

El Parc de la Muntanyeta va ser l’escenari de l’acte on es van reconèixer 33 equips i 84 esportistes que han assolit èxits importants aquesta temporada.

Ahir dimecres va tenir lloc en el Parc de la Muntanyeta l'acte oficial de reconeixement a la temporada 2013-2014 de l'esport santboià. Un total de 33 equips de la ciutat i 84 esportistes a títol individual van rebre el seu merescut guardó de mans de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i la regidora d'Esports, María Antonia Barragán. El periodista Jordi Robirosa ha presentat l'acte, que ha comptat amb la presència de més de 700 persones.

Guardons individuals

Cal destacar èxits com la victòria de Marta Garcia-Miquel al Campionat d'Espanya de pentatló modern, el setè triomf consecutiu del genet Pau Dorca al Campionat d'Espanya de treck, la participació de Javier Delgado Osorio a la semifinal del Campionat del Món Juvenil d'Atletisme en la prova dels 400 m tanques, la classificació de Javier Hinojosa per a l'Olimpiada júnior de gimnàstica o la victòria de Souhaib Essabban Saban a les proves de 50 esquena i 100 esquena del Campionat d'Espanya de natació adaptada en categoria júnior.

Joana Ros ha estat sotscampiona d'Espanya sots 10 d'escacs i Rubén López, campió de la Copa d'Espanya sènior de gimnàstica. Pau Lana ha aconseguit situar-se segon en el rànquing estatal dels 100 metres braça en categoria aleví, Marc Quílez ha aconseguit el sotscampionat d'Espanya júnior amb la selecció catalana de pàdel, Judith Corachán ha quedat sotscampiona d'Espanya absoluta en triatló de mitja distància i Mari Carmen Sequedo ha aconseguit classificar-se, amb la selecció espanyola, per jugar el Mundial femení de rugbi. Cal afegir també les victòries al Campionat d'Espanya de pentatló modern de Joaquim Pastor (cadet), Ainhoa Escolano (aleví) i Oriol Rutllan (aleví) i el sotscampionat d'Espanya de duatló cros de Montse Cinca en la categoria de veterans (45-49 anys) .

Premis per equips

El Club de Beisbol i Softbol Sant Boi ha estat campió d'Espanya en la categoría aleví mixte (amb màquina de llançar) i en la categoria cadet femenina i sotscampió en softbol juvenil femení. El Club Gimnàstic Sant Boi ha guanyat la Copa d'Espanya en les categories sènior i benjamí. I la Unió Esportiva Santboiana ha aconseguit el Campionat d'Espanya juvenil i el sotscampionat en categoria cadet. També el sènior femení del Club Petanca Sant Boi ha aconseguit el Campionat d'Espanya.

Reconeixement a les entitats

Durant l'acte, també s'ha reconegut la tasca de diverses entitats que realitzen accions d'especial interès social i esportiu: Consell Esportiu del Baix Llobregat -Programa Juga Verd Play- (valors educatius), Fundació Marianao -Programa Vente Pa'Ka- (integració), Club Petanca Unión Casablaca, Tots som Santboians i AE Club Natació Sant Boi (persones amb discapacitats i promoció esportiva), Futbol Club Santboià i Centre Recreatiu Ciutat Cooperativa (esport femení) i Club Escacs Sant Boi (promoció internacional de la imatge esportiva de la ciutat).

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix