Comença l’Europeu de bàsquet amb participació baixllobregatina

Marta Montoliú i Yaiza Rodríguez participaran amb la selecció espanyola sots 20 amb l’objectiu de conquerir el quart títol consecutiu.

Avui comença a Itàlia una nova edició del Campionat d’Europa en la categoria sots 20 femení, amb la participació de la selecció espanyola que comptarà amb dues jugadores de la comarca. Una és l’aler -fins la passada temporada- del Barça CB Santfeliuenc, Marta Montoliú -foto-, i l’altra la base espluguina que juga a la Universitat de Bise, Yaiza Rodríguez.

Les dues jugadores van haver d’esforçar-se molt per entrar a la convocatòria definitiva de la seleccionadora Anna Caula després d’una concentració a Noia (Galícia) i d’haver jugat dos tornejos internacionals a la ciutat gallega i a Pordenone.

L’Europeu es disputarà des d’avui i fins al pròxim 13 de juliol, i Espanya té com a objectiu revalidar el títol de campió, que ha aconseguit en les darreres tres edicions de forma consecutiva. Els rivals de les espanyoles a la fase prèvia seran França, Grècia i Letònia.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix