L'RCD Espanyol celebra el XII Fòrum de la Fundació a Sant Feliu

Al voltant de les 200 persones van participar en un acte que es va celebrar a l’Auditori del Palau Falguera.

L'Auditori del Palau Falguera va ser escenari ahir de la XII edició del Fòrum Fundació, un espai de reflexió, opinió i debat sobre diferents temàtiques d'interès general vinculades al món de l'esport i, específicament, al futbol, impulsat pel Club Esportiu Espanyol. El fòrum, sota el lema 'Glòria als herois', va aplegar unes 200 persones i va comptar amb la participació del president de l’RCD Espanyol, Joan Collet, l'entrenador del primer equip, Sergio González, i els exjugadors blanc-i-blaus Eloy Pérez, Manolo Serrano i Moisés Hurtado. L'alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José, completa la llista de participants.

Experiències blanc-i-blaves

En aquesta XII edició del fòrum Fundació els ponents van parlar sobre les seves experiències en l'àmbit futbolístic i, més concretament, en l’RCD Espanyol.  Amb aquesta iniciativa, la Fundació compleix el seu objectiu fundacional de projectar la imatge del club mitjançant conferències i altres activitats anàlogues destinades a fomentar la formació integral de tot aficionat a l'esport, tant des d'un punt de vista cultural com humà.

El president de l’RCD Espanyol i de la Fundació, Joan Collet, va destacar que l'Espanyol sempre està en minoria, però ha deixat clar que "els pericos no ens rendim mai i aquesta és una de els nostres senyals d'identitat". Sergio González, que va rebre moltes mostres d'afecte per part de l'afició, va recordar que "em segueixo emocionant quan parlo de la Copa del 2000; se’m posa la pell de gallina perquè va ser un moment inoblidable". El nou entrenador blanc-i-blau, així mateix, va agrair la confiança dipositada pels responsables esportius en la seva persona: "Estic convençut que treballarem bé i que tindrem un bon any". Un dels seus companys en aquella plantilla, Manolo Serrano, va recordar, sobre la final de la Copa del Rei, que "la setmana prèvia se'ns va fer una mica llarga, perquè volíem jugar el partit. Aquest dia va ser molt important l'afició, perquè ens van animar en tot moment. Recordo que en arribar al vestidor, ningú parlava però tots sabíem el que estàvem a punt de viure". Menys sort va tenirEloy Pérez, tot i que, com va apuntar, "jo he aixecat l'únic títol de Lliga de l'Espanyol, encara que fos el campionat de Segona Divisió". D’altra banda, l'actual director de la Ciutat Esportiva Dani Jarque va reivindicar que les paraules "orgull i sentiment"defineixen a la gent de l'Espanyol.Tampoc va tenir sort en 2007 Moisés Hurtado a la final de la Copa de la UEFA davant el Sevilla: "Passat el temps, t'adones que els herois d'aquesta final van ser els aficionats, no els jugadors. Quan la gent de l'Espanyol alça la veu, només s'escolta un equip.”

Entre el públic assistent es trobaven nens i nenes de la XEF de Sant Feliu de Llobregat i Sant Cugat del Vallès, socis de la Fundació i representants de la Penya Blanc-i-Blava de Sant Feliu de Llobregat i de l'Escola RCDE així com socis i aficionats pericos que no han volgut perdre’s l’oportunitat de participar en aquest acte. En la trobada prèvia, els responsables de la Fundació van fer lliurament d'una sèrie de plaques als ponents i al moderador i també van voler tenir un agraïment especial amb l'alcalde de la localitat.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix