Tres noves incorporacions per al Club Bàsquet Cornellà

Bernat Álvarez i Marc Sese procedeixen del Grup Barna, mentre que David Corbonell ha jugat en el Santfeliuenc la darrera temporada.

El CB Cornellà ha fet oficial les tres primeres incorporacions per al primer equip masculí de la temporada 2014-15. Es tracten de Bernat Álvarez, Marc Sese i David Carbonell.

Bernat Álvarez és un base d’1,76 metres que la darrera temporada ha militat en el Grup Barna de Copa Catalunya. Format al planter del Sant Josep de Girona, Álvarez compartirà la posició amb Aureli Luquero, també del 95. També ha jugat al Santy Josep de Girona, Girona FC i Girona FC B. "Estem satisfets d'incorporar un jugador que ja coneix l’EBA i que segur ens ajudarà en la direcció d'equip", explica Martí.

Marc Sesé també ha jugat el darrer any al Grup Barna de Copa Catalunya. L’escorta d’1,88 metres, a més, ha militat al CB Igualada i Ribes. Cal destacar que ha estat el màxim anotador de la categoria aquesta temporada. Destaca pel seu caràcter guanyador i la seva facilitat anotadora. El tècnic del CBC explica que “estem segurs que pot donar-nos punts i cistelles quan ho necessitem".

D’altra banda, David Carbonell -foto portada- juga en la posició d’ala-pivot (2,01 m) amb molt bona mà que ha passat desapercebut al CB Santfeliuenc. Procedeix de la base del Joventut de Badalona i també ha jugat a l’FC Barcelona, UE Sant Cugat i CB L’Hospitalet. "Esperem que el David ens pugui obrir el camp i aportar-nos facilitat anotadora. Ha passat desapercebut en altres equips i intentarem girar aquesta dinàmica", diu l’entrenador.

Renovacions

D’altra banda, Joan Pau Pilán, Fernando Villalón i Aureli Luquero continuaran una temporada més vestint de blau. D’aquesta manera, l’entitat continua apostant per jugadors formats a la base, i que aquesta darrera temporada van oferir un gran rendiment durant la competició sota les ordres del tècnic Jordi Martí.

Redacció / Foto: CB Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix