Més d’un centenar de nens es beneficien de les beques Víctor Valdés-Ciutat de Gavà

En aquesta segona convocatòria les ajudes han pujat a 25.000 euros.

Les beques arribaven a la segona edició i s’han vist beneficiats 112 nens i nenes d’entre 6 i 12 anys. Cadascun d’ells ha rebut un import màxim de 200 euros, 100 més que a la convocatòria de 2013. Els ajuts estaven dotats amb 20.000 euros, als quals s’han afegit 5.000 euros, corresponents al romanent de la passada edició.

A l’acte de lliurament, que es va celebrar aquesta setmana i que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Gavà Raquel Sánchez, no va poder ser-hi present Víctor Valdés, per trobar-se en període de recuperació de la seva lesió. Tot això, es va projectar un vídeo on el jugador va manifestar que “em sento molt orgullós de poder ajudar a tots els nens i nenes que han rebut la beca a què puguin practicar l’esport que més els hi agrada”. Valdés també va parlar de la importància de l’esport pels valors que transmet. En aquest sentit va donar un missatge a tots els infants presents “que sigueu feliços practicant l’esport que sigui, respectant als vostres companys i companyes”. D’altra banda, el jugador de Gavà va felicitar a les AMPA’S, clubs esportius, escoles, institucions i a l’Ajuntament per la seva tasca de promoció de l’esport. D’altra banda, per l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, considera molt important “la tasca que fan les entitats i clubs perquè a través de l’esport es transmeten valors com la solidaritat, l’esperit de superació, la companyonia i el treball en equip”. L’alcaldessa també ha parlat de “la voluntat de fer de Gavà una ciutat educadora i l’esport és un factor clau com element integrador i vertebrador social.”

Valdés ha anunciat la seva voluntat de continuar ajudant a infants de Gavà que volen practicar esport i és per això que s’obrirà una tercera edició de les beques Víctor Valdés-Ciutat de Gavà. Unes beques que tenen la finalitat de col·laborar amb les famílies que per la seva situació econòmica no poden afrontar les despeses que suposa que els seus fills i filles practiquin esport ja sigui a la competició escolar o federada.

Marçal Fontanals / Foto: Ajuntament de Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix