Tot a punt per a la cinquena Festa del Futbol Català

Sant Feliu de Llobregat es convertirà del 13 al 15 de juny en la capital del futbol i futbol sala.

El Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat va acollir ahir la presentació oficial de la cinquena edició de la Festa del Futbol Català, que se celebrarà del 13 al 15 de juny a la zona esportiva de Les Grases i al Pavelló Municipal d’Esports Andrei Xepkin de Sant Feliu de Llobregat.

En total es disputaran un total de 44 partits de les finals dels Campionats de Catalunya de Futbol i de la Copa Catalunya de Futbol Sala. Hi participaran al voltant d'un miler de jugadors i jugadores de més d'una vintena de clubs esportius catalans. Entre els participants, hi ha la Peña Recreativa de Sant Feliu que jugarà la final femenina de cadet infantil el dissabte 14 de juny, a les 17.30 h, contra les noies de l'Espanyol RCD. L'entrada a tots els partits és gratuïta.

La Sala dels Àustries del Palau Falguera va ser l'escenari de l'acte de presentació d’un acte presidit pel vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Josep Llaó; pel president de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; per l'alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José, pel regidor d'esports Manel Carrión, i pel president del FC Santfeliuenc, Alberto Prieto. També van ser presents els directius de la FCF Jordi Bonet, Jaume  Plaza i Quim Sala, i la delegada de la Federació al Baix Llobregat, Paquita Linares. Durant la presentació es va fer un repàs a les quatre edicions anteriors de la Festa del Futbol Català i es van detallat els aspectes més rellevants de la d'enguany.

En primer lloc, en el torn de parlaments, l'alcalde va destacar que acollir la celebració de la 5a Festa del Futbol Català "és un premi a un gran final d'una temporada futbolística a la ciutat de  Sant Feliu de Llobregat. La ciutat està volcada en l’esdeveniment".  D’altra banda, Llaó va explicar que "el territori té una gran importància per la Junta Directiva de la FCF i, per aquest motiu,  es descentralitza la Festa i els altres actes federatius fora de Barcelona". A més, va voler agrair "als clubs i als seus presidents tot l'esforç i sacrifici que fan en el dia a dia per garantir una molt bona salut del futbol base català." El regidor d'esports va dir que Sant Feliu acull les finals dels Campionats de Catalunya de Futbol i de la Copa Catalunya de Futbol Sala "amb respecte, però amb la seguretat de fer la feina ben feta".  Mentre, el president del Santfeliuenc, Prieto, va destacar que el seu club es pren aquesta festa "amb responsabilitat i amb orgull". Per acabar els parlaments, Calle va explicar que pel "Futbol Sala és molt important formar part de la Festa" i va afegir que esperen "una gran afluència de públic" al Pavelló d'Esports.

Més de 5.000 persones de públic

L'organització estima que durant el cap de setmana visitaran Sant Feliu de Llobregat entre 5.000 i 6.000 persones per seguir les finals dels partits. Davant l'atracció que genera la festa, s'ubicarà un estand informatiu de la Federació Catalana de Futbol en la zona esportiva de les Grases i es repartiran programes amb els horaris de totes les competicions. A més, es podran seguir els resultats de tots les partits des del web www.fcf.cat. Es convida el públic a participar en la festa fent comentaris a través de la xarxa social Twitter amb l'etiqueta #festafutbol.

Campanya 'Joc net'

Igual que s'ha fet en les competicions de lliga, tots els equips participants en les finals i eliminatòries sortiran al camp abans d'iniciar els partits amb la bandera del 'Joc net' que promou els valors de respecte i bon comportament tant dins com fora dels terrenys de joc. La iniciativa s'inclou en el marc de la campanya "Respecteu la nostra il·lusió" impulsada el mes de març passat per la Federació Catalana de Futbol.

Redacció / Foto: Federació Catalana de Futbol

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix