Esplugues va decidir els campions de la Copa Federació

CH Vic (Tercera Catalana), CJH Mataró C (Segona Catalana) i Handbol Bordils B (Lliga Catalana Sènior), els guanyadors.

El passat cap de setmana, 7 i 8 de juny, Esplugues de Llobregat i Sabadell van ser les seus de la I Jornada de Finals de Copa Federació on el CH Vic, el CJH Mataró “C”, l’Handbol Bordils “B”, el Sant Martí Adrianenc i l’OAR Gràcia es van proclamar campions a les seves respectives finals.

Dissabte a la tarda, el Complex Esportiu Les Moreres d’Esplugues de Llobregat va acollir tres finals. La primera d’elles la Final de la Copa Federació de Tercera Catalana Preferent Sènior Masculina, que enfrontava a l’Handbol Sant Quirze “C” i al CH Vic, amb victòria final pels osonencs per 20 a 22.

La segona Final de la tarda la van disputar el CJH Mataró “C” i l’Escola Pia Granollers, corresponent a Copa Federació de Segona Catalana Sènior Masculina, on l’equip del maresme es va fer amb el títol després de superar al conjunt vallesà per un ajustat 24 a 21.

Per últim, es va disputar la Final de la Copa Federació de la Lliga Catalana Sènior Masculina, que enfrontava al CE La Salle Bonanova i l’Handbol Bordils B -foto-, on en un partit molt intens i amb un joc força vistós la victòria va ser pel conjunt gironí per 22 a 27.

Redacció / Foto: FC Handbol

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix