Jaume Sureda guanya la 33a Cursa Ciclista del Llobregat

El Castillo de Onda es va imposar per equips, i Adrià Puig va ser el millor local.

El balear Jaume Sureda és el nou líder de la Copa d’Espanya després de guanyar la 33a Cursa Ciclista del Llobregat. La cursa es va iniciar a Navàs i va començar amb una fugida de quatre corredors, que posteriorment es van afegir tres més i en la qual se trobava el guanyador de l’any passat, Diego Pablo Sevilla (Flex). Aquest grup va arribar a aconseguir un avantatge màxim d'1'50". Isaac Cantó (Castillo de Onda) va marxar en solitari i va aconseguir mantenir un avantatge entorn dels 45" amb l'escamot; però la seva aventura va acabar abans d'arribar al port de Vacarisses, moment que va aprofitar David Aragonés (Osca la Màgia) per saltar i aconseguir ràpidament un avantatge de 47". Abans de coronar però el va atrapar Biel Pons (Castillo de Onda), qui li va prendre el relleu i va arribar a comptar amb una mica més d'un minut sobre l'escamot en la pujada de Vacarisses. L’aventura de Pons va durar poc, ja que un grup d’11 unitats el van caçar a la pujada d’Ullastrell, en la qual dominava amb sis corredors de el Castillo d’Onda. Els últims 20 quilòmetres, amb el vent a favor i amb un evident bon enteniment en el grup, es van fer a bloc i el grup de dotze es va presentar en Sant Boi de Llobregat amb 15 minuts d'avançament sobre l'horari previst. L'últim quilòmetre, en constant pujada, va servir per preparar l’esprint que finalitzava en una rampa de 150 metres i el que es va imposar, per escassos centímetres que van requerir de foto-finish, Jaume Sureda (Castillo de Onda) a David Lucas (Gandia Terra i Mar). Xavier Cañellas (Castillo de Onda) va completar el podi.

Per equips, la victòria va ser per al Castillo de Onda; el premi de les Metes Volants va ser per a David Lucas (Gandia Terra i Mar), la premi de la Muntanya per a Biel Pons (Castillo de Onda), el primer autonòmic va ser Tomas Colldecarrera (Bicis Esteve) i el primer local Adrià Puig (Tomas Domingo).

Cronogincana

D’altra banda, el Club Ciclista Sant Boi va organitzar dissabte en el Parc Ciclista Can Dubler de Sant Boi, la primera de les cronogimcanes que aquest any s'han programat a la Copa Catalunya (l'altre serà el 6 de juliol a Vic) i que va estar oberta a les categories de principiants, alevins i infantils. Una cronogimcana és una prova contrarrellotge que comença amb 11 zones d'habilitat que, en cas que no es realitzin correctament penalitzaran en el temps final i acaba amb un recorregut de 1.600 metres lliure d'obstacles que els corredors hauran de fer el més ràpid possible.

Redacció / Foto: CC Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix