La Segona Divisió B ja espera a la UE Cornellà

La victòria en el partit de tornada davant l’Izarra (3-1) va permetre a l’equip de Jordi Roger pujar per primera vegada a la categoria de bronze del futbol nacional.

La UE Cornellà jugarà la pròxima temporada, i per primer cop, a la Segona Divisió B. L'equip de Jordi Roger va aconseguir el passaport per militar a la categoria de bronze del futbol nacional després de guanyar en el partit de tornada de l'eliminatòria de campions de Tercera Divisió a l'Izarra per 3 a 1 (a l’anada el resultat va ser d’1 a 1).

Malgrat el clar triomf dels verds, el partit no va ser gens fàcil. Als tres minuts, els navarresos es van col·locar per davant en el marcador gràcies a un gol de Txitxo. Tanmateix, dues jugades d'estratègia va permetre als cornellanencs remuntar en set minuts gràcies als gols de Txemi (10') i Dani Martí (17'). I abans de la mitja hora, Òscar Muñoz ampliava l'¡avantatge local amb un tercer gol (24'). Fins i tot, el Cornellà va poder incrementar la seva renda, ja que va gaudir de més opcions. A la represa, els de Roger van saber administrar perfectament la diferència davant d'un Izarra que es va veure imponent de posar en perill l'ascens dels del Baix Llobregat. Fins i tot, el Cornellà va haver de superar les lesions de Pep Caballé i del porter Bermúdez, aquest va ser substituït per Chus, del Juvenil B.

Avui dilluns, a partir de les 19.30 hores, es farà la recepció oficial a la Plaça de l’Ajuntament de Cornellà, on els campions de lliga i nou equip de Segona Divisió B, faran entrega de diferents obsequis a l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón.

CORNELLÀ: Bermúdez (Chus, 52’); Cazorla, Dani Martí, Pelegrí, Israel, David, Joel, Pep Caballé (Luis, 48’), Óscar Muñoz, Txemi i Baruc (Juli, 70’).

IZARRA: Contreras; Claver, Barrena, Prendes (Izco, 78’), Ziganda, Almagro, Briñol, Palacios (Bruno, 59’), Uriz, Txitxo (Cristian, 66’) i Galán.

GOLS: 0-1 (3’): Txitxo. 1-1 (10’): Txemi. 2-1 (17’): Dani Martí. 3-1 (24’): Óscar Muñoz.

ÀRBITRE: Miralles Selma (valencià). Grogues als locals Joel, Pelegrí i Óscar Muñoz; i als visitants Galán, Barrena, Prendes i Almagro. 

CAMP: Nou Estadi Municipal. Uns 2.500 espectadors.

Al final del partit, Jordi Roger, entrenador de la UE Cornellà, va dir que “és molt gran el que acabem de fer. Quan vaig arribar al club l’equip pujava a Tercera i ara estem a Segona B. Això es valorarà quan passin els mesos o els anys. No tinc paraules, sóc tot emoció ara mateix. El partit ha començat de la pitjor manera perquè és un equip que sap jugar amb el marcador a favor, però gràcies a l’estratègia hem aconseguit pujar a Segona B. Aquest grup s’ho mereix, és el premi a tot el que s’està fent en el futbol base de l’entitat”. D’altra banda, Miguel González, tècnic de l’Izarra, va indicar que ”el Cornellà és just vencedor, ja que ha jugat una bona eliminatòria. Nosaltres hem competit els dos partits però ells ens han matat a pilota parada. No hem sabut defensar que en els dos partits vam avançar-nos en el marcador. Ara cal aixecar-se perquè tenim una segona oportunitat.”

Redacció / Foto: UE Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix