El CB Prat Joventut fa història amb l’ascens a l’Adecco Or

Es va imposar per 63 a 67 davant del Palma Air Europa i tanca la final dels playoff amb un 3 a 0.

El CB Prat Joventut jugarà per primer cop a l’Adecco Or la pròxima temporada després de set anys a la Lliga EBA i vuit a l'Adecco Argent. Els de Carles Duran, equip vinculat al Joventut de Badalona, es van imposar en el tercer partit de la sèrie de la final dels playoff d’ascens a Son Moix per 63 a 67 que els hi va donar el passaport matemàtic a la segona categoria del bàsquet nacional. Malgrat el resultat final de 3 a 0, els tres partits que van disputar –dos al pavelló Joan Busquets i el darrer en Son Moix- van estar marcats per l’emoció i la igualtat de forces (81-69, 82-78 i 63-67).

Tot i la victòria, l’enfrontament no va ser gens fàcil per als potablava. En el primer quart perdien per 21 a 18 amb un Ivan Matemalas com a referència del conjunt balear. En el segon quart, el CB Prat va millorar i es va imposar per 11 a 12. A la represa es va tornar la igualtat tot i que en els darrers instants, els locals van aconseguir un parcial favorable per acabar amb 49-44. I els triples van ser decisius per la remuntada visitant en els darrers i deu minuts, que va acabar definitivament amb la resistència del Palma Air Europa (14-23).

Al final del partit Carles Duran va explicar a El Prat Ràdio que estava molt content pels nens, pel club, per la ciutat i també per a mi. Aquest any ha estat de deu, ja que hem guanyat la Copa i a més hem pujat de categoria amb un 3 a 0 fent un gran partit”. D’altra banda, el president de l’entitat, Arseni Conde, va destacar que ha estat “una temporada històrica. El club, com a entitat, s’ho mereixia. Hem passat moments difícils però vam continuar treballant i ara tenim el nostre premi. Serà molt difícil repetir-ho” i va finalitzar dient que “farem tot el possible per jugar l’any vinent a l’Adecco Or encara que hàgim d’estar amb una sabata i una espardenya.”

PALMA AIR EUROPA: Antonio Pantín (8), John Di Bartolomeo (11), Jason Blair (9), Iván Matemalas (13) i Añaterve Cruz (0). Tambié van jugar Gabriel Torres (0), Alberto García (0), Llorenç Llompart (2), Antoni Vicens (7) i Israel Pampín (13).

EL PRAT JOVENTUT: Álex Ros (5), David Iriarte (0), Víctor Manuel Serrano (7), Agustín Sans (14) i Joonas Caven (13). També van jugar Seydou Aboubacar (0), Alberto Abalde (5), Roger Vilanova (7), Gerard Gomila (4), Nacho Nogués (2) i Zoran Nicolik (10).

PARCIALS: 19-18, 11-12, 19-14 i 14-23

ÀRBITRES: Carpallo Miguélez i Bravo Loroño. Sense eliminats.

PAVELLÓ: Poliesportiu de Son Moix. Uns 1.000 espectadors.

Redacció / Foto: FEB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix