Doblet històric del Club Handbol Sant Joan Despí

L’equip femení assoleix l’ascens a la Lliga Catalana, mentre que el masculí ho fa a la Primera Estatal.

El CH Sant Joan Despí va tenir un gran cap de setmana. Els seus dos equips sènior -masculí i femení- van assolir l’ascens de categoria: els nois a la Primera Estatal, i les noies a la Lliga Catalana. Les dues competicions es van celebrar precisament en el municipi baixllobregatí.

Pel que fa al sènior masculí, que va disputar la Fase d’Ascens a la Primera Estatal Masculina en el Pavelló Municipal Salvador Gimeno, va assolir el seu objectiu. El CH Sant Joan Despí va finalitzar com a primer de grup després de dues victòries i un empat. A la jornada de divendres, els catalans van vèncer al BM Maristas de Pamplona per 30 a 22. Dissabte van superar al BM Maristas Saragossa per un ajustat 25 a 26. I diumenge a la darrera jornada contra el CD Marni de València, amb tots dos conjunts amb l’ascens a la butxaca, els catalans van empatar a 25.

D’altra banda, el Pavelló Municipal Salvador Gimeno també va acollir la Fase Final de la Primera Catalana Sènior Femenina, on el conjunt local -foto- va guanyar la final, davant del CH Canovelles, i es va proclamar campió assolint el títol de la categoria i l’ascens a Lliga Catalana, la màxima categoria de l’handbol català. La primera semifinal, que enfrontava al CH Canovelles i al CH igualada, va tenir uns primers trenta minuts molt igualats, amb empat a 14 s’arribava al descans. A la represa, les vallesanes van pujar la intensitat i van aconseguir la victòria per 31 a 24.La segona semifinal enfrontava al conjunt local, el CH Sant Joan Despí, i l’Handbol Gavà B. Les locals van sortir decidides a emportar-se el partit i la classificació per la final i van donar poca opció al Gavà. A la mitja part el marcador reflectia un 11 a 7 a favor de les santjoanenques i durant la segona meitat l’avantatge es va anar engrandint fins al 21 a 14 final.Diumenge va començar amb el partit pel tercer i quart lloc, on el CH Igualada es va imposar al CH Gavà B per 21 a 17, aconseguint així la tercera posició de la competició.A la gran final, les del Baix Llobregat, amb les grades a favor, i una gran Rocio Colmena, autora de 13 gols, van superar al CH Canovelles. Les amfitriones van dominar la primera part , on van arribar al descans amb 12 a 8 a favor. A la segona part, les vallesanes ho van intentar però el conjunt local no va donar opció i va anar marxant, encara més, en el marcador fins a arribar al 26 a 15 final. Resultat que donava el campionat de la Primera Catalana Sènior Femenina i l’ascens del CH Sant Joan Despí.

Redacció / Foto: CH Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix