Agustín Sans artífex del segon triomf del CB Prat Joventut

Els de Carles Duran van guanyar al Palma Air Europa (82-78) i estan a una victòria de l’ascens a l’Adecco Or.

Segona victòria consecutiva del CB Prat Joventut a la sèrie final de l’Adecco Argent. Els potablava es van imposar per 82 a 78 i se situen a només una victòria d’assolir l’ascens històric a l’Adecco Or, la segona categoria del bàsquet espanyol. Un brillant Agustín Sans, amb 23 punts (5/7 en triples), va permetre als de Carles Duran guanyar un partit que van haver de resoldre en els darrers segons. La primera part va ser pratenca amb parcials de 27-21 i 22-15 (al descans el marcador reflectia un 49-36). A la represa però, els balears van millorar el seu nivell de joc i amb un John Di Bartolomeo, que al final del partit va anotar 26 punts, van començar a retallar. Així en el tercer quart un parcial de 12 a 16 era el primer avís del que arribaria després. El base nord-americà els va col·locar el 77 a 78. Però un triple de Agustín Sanz i, posteriorment, una pilota perduda en la següent acció d’Ivan Matemalas va deixar sense opcions al Palma.

Al final de l’enfrontament, Carles Duran va manifestar a El Prat Ràdio que “la gent ha estat molt bé amb nosaltres. Estic content perquè si no guanyem a Palma tornem al Pavelló Joan Busquets”. El tercer partit es jugarà el pròxim divendres 23 de maig en el poliesportiu de Son Moix de Palma de Mallorca a les 21 hores.

CB PRAT: Álex Ros (12), David Iriarte (2), Víctor Serrano (8), Agustín Sans (23) i Joonas Caven (9). També van jugar Seidou Aboubacar (4), Alberto Abalde (9), Roger Vilanova (6), Jose Ignacio Nogués (7) i Zoran Nikolic (2).

PALMA AIR EUROPA: Antonio Pantin (12), John Di Bartolomeo (26), Jason Blair (7), Iván Matemalas (18) i Añaterve Cruz (0). També van jugar Andreu Adrover (0), Gabriel Torres (0), Alberto García (0). Llorenç Llompar (0) i Israel Pampín (6).

PARCIALS: 27-21; 22-1; 12-16 i 21-26

ÀRBITRES: Lucas de Lucas i García León. Eliminat el local David Iriarte.

PAVELLÓ: Joan Busquets. Unos 800 espectadors.

Redacció / Foto: FEB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix