El CB Prat Joventut suma la primera victòria de la final Adecco Argent

Es va imposar per 81 a 69 davant del Palma Air Europa en un partit molt igualat fins al darrer quart.

El conjunt pratenc està a dues victòries de ser equip de l’Adecco Argent. Ahir al vespre va sumar la primera victòria de la final davant del Palma Air Europa (81-69). No va ser un enfrontament fàcil pels homes de Carles Duran, ja que tot i que durant en els primers tres quarts van manar gairebé sempre en el marcador, la igualtat de forces va ser la tònica. Però un parcial de 23 a 14 en els darrers deu minuts va decantar el partit pels potablava. El gallec Alberto Abalde, amb 27 punts i 6 rebots, va ser l’home decisiu del CB Prat Joventut. També van destacar Víctor Serrano (15 punts i 7 rebots) i Àlex Ros (12). Per part dels balears, el seu jugador més valuós va ser Antonio Pentín (21 punts i 7 rebots). Al final del partit, segons va explicar a El Prat Ràdio Carles Durán, “l’equip ha estat a un nivell 10. Hem defensat excel·lent. Hem guanyat el primer i espero anar amb un 2 a 0 a Palma.”

 

El segon partit de la final tornarà a tenir com a escenari el Pavelló Joan Busquets. L’enfrontament es jugarà demà diumenge a partir de les 18.15 hores.

 

Fitxa tècnica:

CB PRAT JOVENTUT: Álex Ros (12); Federic Guallar (0), Víctor Serrano (15), Agustín Sans (2) i Joonas Caven (5). També van jugar Seydou Aboubacar (5), Alberto Abalde (27), Roger Vilanova (10), Gerard Gomila (0), David Iriarte (5), José Nogués (0) i Zoran Nikolic (0).

PALMA AIR EUROPA: Antonio Pantin (21), John Di Bartolomeo (6), Antonio Cañellas (0), Jason Blair (14) i Iván Matemalas (7). També van jugar Andreu Adrover (0), Gabriel Torres (1), Alberto García (0), Llorenç Llompart (0), Antoni Vicens (18) y Israel Pampin (2).

PARCIALS: 20-17; 15-18; 23-20; 23-14

ÀRBITRES: Gómez López i Muñoz García. Sense eliminats

PAVELLÓ: Joan Busquets. Uns 700 espectadors.

 

Redacció / Foto: FEB

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix