El CV Sant Boi, sotscampió de la Segona Divisió Nacional

Els de Sergio Fernández van perdre la final davant de l’Esporles VC per 3 a 0.

L’equip sènior masculí del Club Voleibol Sant Boi es va proclamar sotscampió de la Fase Final de Segona Divisió Nacional masculina que es va celebrar a Palma de Mallorca. Un èxit que li pot permetre jugar la pròxima temporada a Primera Divisió -la tercera categoria nacional- sempre i quan hi hagi plaça disponible (tot apunta que aconseguirà pujar).

El campió va ser l’Esporles VC, equip que va ser capaç de guanyar dues vegades als santboians durant el torneig. El conjunt balear era el gran favorit a fer-se amb el triomf final, i així va complir amb els pronòstics, finalitzant la competició invicte i havent cedit només un set en els cinc partits disputats.

L’equip baixllobregatí va finalitzar la primera fase en segona posició de la classificació amb un balanç de tres victòries i una derrota: es va imposar davant l’equip alacantí del CV Sant Joan (3-1), el CTI Volei Balàfia Lleida (3-1) i el CV Saragossa (3-0), i no va poder superar l’Esporles VC (3-0). D’aquesta manera, els de Sergio Fernández van assolir la segona plaça del Grup B que li donava el passaport per a les semifinals, una penúltima ronda on es produiria el duel fratricida entre CV Sant Boi i CTI Vòlei Balàfia Lleida. Finalment es van imposar els del Baix Llobregat per 1 a 3.

I a la final de la Fase Final esperava de nou l’Esporles VC, flamant campió del grup B a la primera fase. Els amfitrions van guanyar per 3 a 0 (25-15, 25-12 i 25-18). El CV Sant Boi va acabar segon i el CTI Vòlei Balàfia Lleida, tercer.

Redacció / Foto: CVSant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix