Gavà tornarà a ser la capital del minibàsquet

El pròxim 17 de maig se celebrarà la cinquena edició del Torneig de Bàsquet MiniBaix que aplegarà més de 400 jugadors i jugadores en el Parc Comercial Barnasud.

Enguany la participació en el torneig s’incrementa en un 20% respecte al 2013. Al voltant de 450 jugadors i jugadores repartits en 32 equips (12 masculins, 10 femenins i 8 mixtes) de nou clubs diferents es donaran cita al Parc Comercial Barnasud el pròxim 17 de maig. Per part del club gavanenc està previst la participació de deu equips més altres tres formats a les escoles de la ciutat gràcies al programa Anem de Bàsquet a l’Escola (AdB) com són Marcel·lí Moragas, Salvador Lluch i Sagrat Cor. En categoria premini hi haurà dos grups de quatre equips masculins i un grup amb tres equips femenins. Pel que fa a la categoria mini hi haurà un grup masculí amb quatre equips.

El president del CB Gavà, Jose Maria Barrabés, va destacar durant l’acte de presentació d’ahir “les sinergies que hi ha entre el CBG, Barnasud i l’Ajuntament que permeten organitzar un dia de festa, d’esport, solidaritat i integració amb la col·laboració de diferents entitats com ara l’ONG del club ACCEDE”. A més va agrair “el suport tant de Barnasud com de l’Ajuntament al llarg de tot l’any. Espero que dissabte el torneig ajudi a potenciar l’activitat econòmica i que sigui un dia positiu per tots.”

Una novetat i homenatge

El torneig presenta com a novetat la presència d’equips Special amb la disputa d’un partit entre l’equip Special del CB Gavà i un altre de la Lliga Catalana ACELL. Amb aquest encontre es vol rendir un petit homenatge als 10 anys d’equips Specials a la ciutat de Gavà. L’objectiu és gaudir d’una competició diferent, divertida, passant un dia en família a les instal·lacions del Parc Comercial i des del punt de vista formatiu, la intenció és conscienciar i implicar als nens i nenes en un fi social a través d’aquesta festa de l’esport, on tots i totes podem aprendre que l’Esport no té barreres.

La cinquena edició del Torneig de Bàsquet MiniBaix Barnasud està organitzada pel Club de Bàsquet Gavà i el Parc Comercial Barnasud, amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Gavà, la Federació Catalana de Bàsquet i l’ONG del club ACCEDE.

Redacció / Foto: TV Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix