Martorell acollirà la Fase Final de la Copa Catalunya masculina

Hi participarà el BC Martorell-Solvin, que exercirà d’amfitrió, després de finalitzar la temporada regular com a campió del grup II.

El Pavelló Esportiu Municipal acollirà la Fase Final de la Copa Catalunya masculina de bàsquet per pujar a la Lliga EBA, la quarta categoria del bàsquet nacional espanyol. Una competició que se celebrarà el dia 15 de juny on es jugarà la final i el partit per al tercer i quart lloc (anteriorment s’hauran disputat els quarts de finals i les semifinals a doble partit d’anada i tornada). La Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) ha donat el vistiplau a la proposta presentada des del Bàsquet Club Martorell, que ha comptat amb la col·laboració del consistori municipal d’aquesta localitat del Baix Llobregat Nord.

El regidor d’Esports del consistori, Albert Fernández, ha assegurat que “per a Martorell és un privilegi acollir una competició de nivell com aquesta, i felicito la tasca que està duent a terme aquesta temporada el Bàsquet Club Martorell, que té l’oportunitat de poder-s’hi classificar”. D’altra banda, l’1 de juny també se celebrarà també a Martorell la final del Campionat de Catalunya Sots 21 (A2) on l’equip local està classificat.

Acaba la Lliga

D’altra banda, aquest cap de setmana va finalitzar la Lliga regular en la Copa Catalunya masculina. El BC Martorell-Solvin es va proclamar campió del grup II amb un balanç de vint-i-quatre victòries i sis derrotes. Els d’Andreu Aguilà s’enfrontaran en l’eliminatòria prèvia contra l’Auto Net&Oil Boet Mataró en una eliminatòria d’anada (17 de maig) i tornada (25 de maig) i que classificarà el vencedor per a les semifinals de la competició. En el mateix grup també hi havia el CB Gavà 1. Els gavanencs van acabar en dotzena posició (11 victòries i 19 derrotes) i va assolir la permanència. I en el grup I, El CB Prat 1, amb 10 victòries i 20 derrotes, va finalitzar penúltim a la classificació baixant a Primera Categoria.

Redacció / Foto: Ajuntament de Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix