Èxit de la segona edició de la Gala Benèfica de l'Escola AFA

L’entitat esportiva va presentar un emotiu vídeo de presentació dels seus projectes.

UNES Unió Esportiva, la secció de bàsquet en cadira de rodes de l’Futbol Club Barcelona, va repetir l’èxit aconseguit amb la primera Gala Benèfica al 2013 en un acte que es va celebrar a l’Auditori de Cornellà. Unes 400 persones van assistir a l’auditori de Cornellà per viure un espectacle de música i humor dirigit per l’actor català Pep Plaza, qui va sorprendre a tots amb les seves imitacions a membres de la casa reial així com a Lluís Llac.

Montserrat García, presidenta d’UNES va obrir la gala amb un discurs carregat d’esperança i de raons per les quals com ve anunciava el lema de la nit ‘El límit el poses tu’. Clams va donar el tret de sortida a les actuacions musicals amb un parell de temes acompanyats d’una coral de nens amb discapacitats físiques i intel·lectuals. Cybee, Sara Pi, Ramon Mirabet i Cesc Freixas van deixar en silenci l’Auditori amb les seves veus, mentre La Pegatina i Els Catarres van aixecar al públic dels seus seients per ballar.

Sis anys de vida

Des de l'any 2009, UNES Unió Esportiva tracta d'impulsar l'escola d'iniciació esportiva AFA (Activitat Física Adaptada),que promou la pràctica esportiva entre nens i joves que per diverses raons han quedat amb alguna discapacitat física i intel·lectual. Aquest projecte solidari conta ja amb forts suports i convenis amb reconeguts hospitals i centres de rehabilitació, com per exemple l’Hospital de Sant Joan de Déu, Moisés Broggi i L’Hospital de la Vall d’Hebron. 

Els principals eixos que treballa l’escola AFA són la coordinació a través d’activitats dirigides i jocs, així com la iniciació en esports per discapacitats tot sense oblidar que el principal objectiu és la diversió entre els seus alumnes.

Des del club s’afirma que “que el més important és que la gent no s’oblidi ara de l’Escola AFA i continuï durant tot l’any donant suport al projecte”. Per aquest motiu deixen obert el número de compte per rebre microdonacions (2100-0958-13-020008415) de tot aquell que ho desitgi.

Redacció / Foto: UNES Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix