El CP Prat es classifica per al Nacional de petanca de Torrelavega

A la categoria femenina es va imposar el CP Sant Boi en una competició que es va celebrar en el municipi pratenc.

Les instal·lacions del Club de Petanca Prat van acollir la jornada final de l’edició 2014 del campionat Fase Prèvia al Campionat d’Espanya de Clubs per tripletes que va classificar els participants de les categories homologades a la delegació barcelonina. Hi van participar vuit equips, classificats en les dues jornades precedents de les cinc categories, masculina i femenina tant homologades com autonòmiques i juvenil.

En la categoria superior masculina, Primera, el CP Prat, amfitrió de la competició, es va erigir amb el primer lloc de la classificació. L’equip Flores-Martínez-Guasch, es van imposar per 13-11 al club de Mataró, Penya l’Esplanada (Navarro-Cambra-Robles). Els clubs Prosperitat de Barcelona i el Badalona es van classificar en tercer i quart lloc respectivament, assegurant-se la plaça pel campionat estatal que tindrà lloc a Torrelavega (Cantabria) el 24 i 25 de maig.

En Segona Categoria, el club badaloní San Antonio de Llefià va ser el campió de la categoria. La tripleta Parada-Álvarez-Reyes es va imposar al CP Trajana (Fuentes-Ruiz-Cantalejo) a la final per un ajustat 13-12. Nou Barris i Montmeló van ser tercer i quart classificats respectivament.

En la categoria Femenina, dos clubs han signat un magnífic campionat classificant dos tripletes entre les quatre primeres. La tripleta campiona de la Fase Prèvia del CP Sant Boi, Soler-Bergel-Galán es va imposar a la formada per Renau-Gómez-Adell, del CP Mediterrani-Bellvitge, per un definitiu 13-4 i la tercera classificada, també del Sant Boi, es va imposar a un altra tripleta del Mediterrani per 13-10.

En la categoria Juvenil, de nou el CP Prat, es va proclamar com a campió. El club baixllobregatí, que participarà en el campionat estatal com a campió d’Espanya 2013, es va imposar amb l’equip integrat per Rasero-Díaz-Alias a la tripleta lleidatana de CP La Mitjana (Campos-Huertas-Pérez) per  13-9. El CP Badalona i CP Valldaura van ser tercer i quart respectivament.

En les categories autonòmiques, l’Associació Casc Antic Montgat va ser el campió de la categoria masculina, en imposar-se al Sant Quirze del Vallès per un ajustat 13-12. Fàtima d’Igualada i Quatre barres va ser tercer i quart classificats respectivament. I en la categoria femenina, la tripleta del CP Montcada van vèncer al CP Can Mariner per 13-9. El Can Mariner també va classificar una altra tripleta com a tercera després de guanyar al CP La Roca, de La Roca del Vallès.

Redacció / Foto: Federació Catalana de Petanca

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana