Més de 800 inscrits a la 3a Fasttriatlón de Castelldefels

La prova es desenvoluparà al Canal Olímpic de Catalunya i serà puntuable per a la Lliga de clubs del circuit català de triatló en distància sprint.

El Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels acollirà aquest dissabte 10 de maig la tercera edició de la Fasttriatlón, que té com a principal novetat que serà puntuable per a la lliga de clubs del circuit català de triatló en distància Sprint i que se celebrarà la Copa Youth Barcelona. La prova es desenvoluparà al Canal Olímpic de Catalunya.

El Fasttriatlon és la modalitat més ràpida i explosiva del triatló. Aquest any el III Fasttriatlon té com a novetat que serà puntuable per a la lliga de clubs del circuit català de triatló en distància Sprint. La prova es disputarà sobre dues distàncies diferents, el triatló Super Sprint, apte per a tothom i el triatló Sprint amb alguns dels millors triatletes del panorama nacional. El III Fasttriatlon acollirà també el pròxim dissabte la celebració de la Copa Youth Barcelona i la Copa Paratriatló.

Presentació

El Patronat Municipal d'Esports ha estat l’escenari de la presentació de la prova en una roda de premsa que ha comptat amb la presència del regidor d'Esports de Castelldefels, Marc Soler; el president de la Federació Catalana de Triatló i vicepresident de la Federació Espanyola de Triatló, Jesús Andreu; el triatleta d'elit i coordinador de laprova, Albert Parreño; el triatleta Internacional amb la selecció Catalana i Espanyola de Triatló i millor esportista actual del Triatló Català, Francesc Godoy; i el representant de la Generalitat i director del Canal Olímpic de Catalunya, Arseni Da Palma. També ha estat present la triatleta internacional amb la Selecció Catalana i Espanyola de Triatló, campiona d'Espanya júnior de triatló, Laura Gómez.

Marc Soler, regidor d’Esports de Castelldefels, ha recordat "que fa tres anys la primera edició va ser una aposta i ara estem parlant d'una prova puntuable per a la lliga de clubs del circuit català i en la qual participen alguns dels millors esportistes d'aquesta disciplina a nivell internacional. Però a més, aquesta prova és un clar exemple de l'objectiu que en el món de l'esport té Castelldefels com a ciutat que és acollir les millors proves d'elit. Volem que les properes edicions de la Fasttriatlon es segueixin celebrant a Castelldefels i que els millors atletes la tinguin en el seu calendari". El triatleta i president del Club Fasttriatlon, Albert Parreño, ha dit que "el triatló està en plena expansió i que en aquests tres anys s'ha donat a conèixer a tot Catalunya. Els eixos principals del Club Fastriatlon són principalment potenciar l'esport femení en igualtat de condicions que el masculí i donar rellevància al Paratriatló; aquest any hem aconseguit 6 participants. Parreño també ha destacat que “el repte d'aquesta tercera edició era aconseguir més atletes inscrits i s'ha aconseguit arribant als 800 participants, quan encara falten unes hores per tancar les inscripcions”. D’altra banda, el president de la Federació Catalana de Triatló i vicepresident de la Federació Espanyola de Triatló, Jesús Andreu, ha destacat que "comptar amb esportistes d'elit internacional com Laura Gómez , Daniel Llambrich , o Francesc Godoy en aquesta tercera edició de la Fasttriatlon posa de rellevància la categoria de la prova que es disputarà a Castelldefels aquest cap de setmana". Per últim, el representant de la Generalitat i director d'Equacat, Arseni Da Palma, ha afirmat que "ens sentim orgullosos de poder celebrar una any més la Fasttriatlon i també agraïm que el Patronat d'Esports de Castelldefels hagi col·laborat en la realització d'una prova tan complicada a nivell organitzatiu. Però creiem que el Canal Olímpic serà un referent en el món del Fasttriatlon després d'aquestes tres edicions.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix