Martorell tindrà dos nous camps de futbol 7

L’Ajuntament construirà aquestes noves instal·lacions en uns terrenys annexes al Complex Esportiu Torrent de Llops i, a més, renovarà la gespa artificial del camp 2.

El Complex Esportiu Torrent de Llops de Martorell comptarà en un futur amb dos nous camps de futbol 7. Estaran ubicats en uns terrenys annexes a l’actual equipament esportiu, que comptarà amb una superfície de 5.420 m2. Les obres, que tindran una durada de dos mesos, tenen un pressupost de 337.535,94 euros (IVA inclòs).

Segons el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Albert Fernández, “aquesta obra respon a la demanda que hem copsat de la pràctica esportiva de tants nens i nenes de Martorell. Aquests dos nous camps de futbol 7 permetran ampliar l’equipament i reorganitzar, alhora, els espais que disposa actualment.”

Renovació de la gespa artificial

Paral·lelament al projecte de construcció de dons nous camps de futbol 7, l’Ajuntament renovarà, aquest estiu, la gespa artificial del camp 2 de l’equipament. El camp 2 és un terreny que conté un camp de futbol 11 i dos camps de futbol 7. El procés de substitució de la gespa artificial consistirà en l’extracció superficial de cautxú i la fibra deteriorada; separar del cautxú i la sorra de sílice de la gespa artificial; netejar la base d’aglomerat asfàltic sota la gespa i la instal·lació de la nova gespa.

Abans de col·locar la nova gespa artificial, es reduirà l’amplada del terreny de joc en un dels laterals per garantir-ne la circulació de vehicles rodats d’emergències i manteniment dins l’equipament i rehabilitar la tanca perimetral. El projecte de l’obra és a càrrec de l’àrea de Serveis Tècnics Municipals. El pressupost d’execució és de 240.075.52 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució serà dos mesos, un cop finalitzi la temporada esportiva.

Redacció / Foto: Ajuntament de Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix