La UE Santboiana acaba la Lliga en vuitena posició

L'equip dirigit per Lewis Williams no jugarà els playoff pel títol de la Divisió d'Honor.

Punt final a la temporada de la UE Santboiana a la Divisió d’Honor. Els del Baix Llobregat van acomiadar-se amb una derrota davant de l’Hermi El Salvador de Valladolid (14-26) i finalitzen en vuitena posició a la classificació de la Divisió d'Honor amb un balanç de deu victòries i dotze derrotes.

Després d'una primera volta a la Lliga molt discreta com a conseqüència de les lesions i d’un equip amb poca experiència, a la segona volta els santboians van millorar molt els seus resultats sumant set victòries consecutives que els va portar a pensar a jugar els playoff per al títol. Però la derrota, aquesta cap de setmana al Baldiri Aleu davant dels vallisoletans i el triomf de l’Ordizia, els va deixar fora de la lluita per optar a ser el millor equip d’Espanya.

Lewis Williams, entrenador de la UE Santboiana, va destacar una vegada finalitzada la temporada que “la temporada ha estat difícil. En la primera volta no teníem un equip fet, amb només tres veterans els joves no tenien referència. Tampoc disposàvem de direcció del joc. En la segona volta hem estat molt millor perquè hem aconseguit fer un equip conjuntat i tenir una bona direcció en el camp.”

Redacció / Foto: Jordi Elías

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix