Gran estrena del CB Prat Joventut a les semifinals dels playoff d'ascens

Es va imposar en el primer partit de la sèrie davant del Cáceres Patrimonio de la Humanidad per 78 a 64.

El CB Prat Joventut va començar la sèrie de semifinals dels playoff d’ascens a l’Adecco Or amb una clara victòria davant del Cáceres Patrimonio de la Humanidad (78-64). L’equip de Carles Duran va manar des del principi i va aconseguir una renda màxima durant el partit de 21 punts. La defensa i el gran encert en atac (10 triples) van ser claus pel triomf potablava. A més la lluita pel rebot va tenir un clar dominador, el CB Prat Joventut (36/27). Alberto Abalda, amb 15 punts, va ser el màxim anotador de l’equip del Baix Llobregat. La bona actuació de Miguel Montañana (23 puns) no va ser suficient pels extremenys, que van reaccionar molt tard.

Una gran sortida a la pista va permetre els pratencs aconseguir les primeres diferències importants en el marcador. Així, al final del primer quart el resultat va ser de 22 a 10. Les diferències van augmentar en els següents deu minuts amb un parcial de 19 a 14. El domini local era total. Ja en la segona part, els extremenys van millorar en el seu joc i van aconseguir imposar-se en el tercer quart (20-22). Els de Duran van saber administrar perfectament el seu avantatge tot i que en el darrer quart van tornar a guanyar els visitants (17-18). És el primer cop que el CB Prat Joventut guanya aquesta temporada al Cáceres (els dos partits de lliga van acabar amb triomf extremeny).

Al final del partit, el tècnic del CB Prat, Carles Duran, va comentar que “la maduresa defensiva dels meus jugadors ha estat clau per la victòria. Han jugat un gran partit davant d’un rival molt potent. Si aconseguim guanyar el segon partit podrem anar a Cáceres amb garanties d’èxit, ja que aquesta temporada no hem perdut tres partits seguits.”

El segon partit es tornarà a jugar en el Pavelló Municipal Joan Busquets demà diumenge 4 de maig a partir de les 18.15 hores.

Redacció / Foto: FEB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix