La Cursa Popular omplirà d’atletes els carrers de Sant Boi

Hi ha previst que uns 1.500 participants prenguin part a la vint-i-novena edició.

El Club Atletisme Sant Boi organitza, en col·laboració amb El Parc Sanitari Sant Joan de Déu i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, la vint-i-novena edició de la Cursa Popular Vila de Sant Boi que se celebrarà el diumenge 4 de maig de 2014. La sortida i arribada es farà a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda.

La categoria Open Promoció (infantils, alevins i discapacitats psíquics i sensorials), amb un recorregut de 860 metres, obrirà la jornada atlètica a les nou del matí, I vint minuts més tard serà el torn dels prebenjamins i benjamins (460 metres). A les deu del matí se celebrarà l’Open Popular (cadet, juvenil, sènior, veterans) amb una distància de deu quilòmetres. Aquesta cursa està inclosa i puntua per a la Lliga Internet de ChampionChip I a la Lliga Corrent fem Barça.

El Club Atletisme Sant Boi destinarà a l’Obra Social de Sant Joan de Déu un donatiu d’1,50 euros de totes les inscripcions per a tasques d’investigació de malalties mentals.

La finalitat de l'esdeveniment és fer visible que l'esport és patrimoni de totes les persones, sigui quina sigui la seva capacitat física o mental. Un any més, la cursa tornarà a passar per l'interior del Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb el clar objectiu de contribuir a trencar barreres i estigmes socials.

Wings for Life

El mateix diumenge, el municipi viurà un altre esdeveniment atlètic de caràcter solidari, ja que enguany Sant Boi s'adhereix a la quarta edició de la Wings for Life Worldrun, una cursa solidària organitzada per la Fundació Wings for Life, entitat sense ànim de lucre dedicada a la investigació de les lesions medul·lars. La cursa sortirà de Barcelona a les 12 h i passarà pel tram de Sant Boi de la carretera c-245, en dues ocasions: entre les 12.30 h i les 13 h, i entre les 13.45 i les 14.45 h. Aquest event es realitza a 40 països del món de manera simultània.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix