El CB Prat Joventut es classifica per a les semifinals

Es va imposar davant del Zornotza Saskibaloi Taldea per 74 a 55 en el tercer i decisiu partit dels quarts de final dels playoff d’ascens a l’Adecco Or.

El CB Prat Joventut ja està en semifinals dels playoff d’ascens a l’Adecco Or. L’equip dirigit per Carles Duran es va mostrar molt superior en bona part del decisiu partit de quarts de final que es va jugar al Municipal Joan Busquets. Els potablava han fet valer el seu millor encert en els llançaments exteriors i el domini del rebot per imposar-se a un conjunt basc que només va ser rival en els primers minuts de l’enfrontament. Cáceres, Amics Castelló i Palma Air Europa són els altres tres equips classificats per a ‘semis’.

Els pratencs van aconseguir les primeres diferències en el primer quart gràcies a un parcial favorable de 17 a 12. Un avantatge que es va ampliar en els següents deu minuts (15-10). Amb el partit controlat, el tercer quart va tornar a ser local davant la impotència del Zornotza (24-18). I en darrer període, el CB Prat Joventut no va afluixar i va tornar a guanyar per 18 a 15. El màxim anotador del partit va ser el pratenc Àlex Ros, amb 18 punts. Al final del partit el jugador va explicar a Ràdio Prat que “ha estat un enfrontament molt dur que hem hagut de lluitar molt. Ens mereixem aquesta victòria”. D’altra banda, Carles Duran, tècnic de l’equip, va destacar que “hem d’estar molt contents, s’ha notat el camp a favor i espero que divendres passi el mateix.”

El rival dels pratencs en les semifinals serà l’exACB, Cáceres Patrimonio de la Humanidad. Precisament, aquest divendres, comença l’eliminatòria que durà un dels dos equips a la gran final i a la possibilitat de pujar a la segona categoria del bàsquet nacional.

Redacció / Foto: CB Prat