L’European Basketball Academy Barcelona tria Cornellà per fer activitats d’estiu

El Parc Esportiu Llobregat acollirà l’elit del bàsquet amb l’EBAB Summer Stage i la Barcelona Summer League. 
L’European Basketball Academy Barcelona (EBAB) ha presentat avui la iniciativa que aplegarà un gran nombre de professionals aquest estiu al Parc Esportiu Llobregat Cornellà. A la cita esportiva hi participaran més de 80 jugadors professionals de bàsquet procedents de les primeres lligues europees, a més d’entrenadors, preparadors físics, tècnics, etc. Per a Cornellà “implica una interessant aposta pel bàsquet, un esport molt arrelat a la ciutat amb un munt de practicants en els diferents clubs cornellanencs, bressol també de futures promeses”, ha explicat el regidor d’Esports de L’Ajuntament de Cornellà, José Manuel Parrado, en l’acte de presentació del projecte aquest migdia.

Per la seva banda, el director general de l’EBAB, Xavier Bassas, ha manifestat durant l’acte de presentació que es posarà en pràctica un mètode innovador de tecnificació i perfeccionament de jugadors en els àmbits tècnic, tàctic, físic i emocional, que integra la competició Barcelona Summer League, una excel·lent oportunitat perquè entrenadors i directors esportius descobreixin el talent i potencial dels jugadors participants.

Les sessions de tecnificació i perfeccionament de l’EBAB Pro & Pro Elite Summer Stage que se celebrarà entre els dies 26 de juny i 25 de juliol, estarán dirigides per un cos tècnic format per més de 40 professionals de màxim nivell i reconegut prestigi (Eurolliga, ACB i LEB), entre entrenadors, preparadors físics, especialistes, metges i psicòlegs esportius.

Les instal·lacions del Parc Esportiu Llobregat, serà la seu del projecte. Durant un mes, la ciutat baixllobregatina serà el centre d’atenció del bàsquet professional europeu. L’European Basketball Academy Barcelona (EBAB) aspira a convertir-se en el punt de trobada de l’elit d’aquest esport.

Redacció / Foto: Procornellà
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix