Alegries a dojo en el Campionat de Catalunya d’escacs per equips 2014

El CE Sant Feliu i el CE Sant Boi, de la Primera Divisió, van aconseguir la permanència.

6El Campionat de Catalunya per equips va posar el punt final a la temporada. Diversos han estat els clubs baixllobregatins que han participat en l’edició 2014 i han assolit l’ascens. Altres continuaran un any més a la categoria i uns pocs han perdut la categoria.

A la Primera Divisió (grup I), el CE Sant Feliu va finalitzar en quarta posició amb un total de 6 punts i va assolir la permanència. Mentre, el CE Sant Boi també va ocupar el mateix lloc a la classificació i continuar, un any més, a la categoria. D’altra banda, a la Segona Divisió (grup IV), el CE Cornellà no va poder assolir l’ascens després de finalitzar en tercer lloc a la taula per darrere de la Gran Penya i Peó Vuit.

A la categoria Preferent de Barcelona, el CE Esplugues, que milita en el grup II, es va haver de conformar amb la permanència després d’acabar vuitè. El que sí va aconseguir pujar a la Segona Divisió va ser el CE Castelldefels, que va finalitzar en primer lloc del grup IV amb un total de 7.5 punts. La posició de la resta d’equips del Baix Llobregat del grup va ser el següent: Gavà (3r), Molins de Rei (4t), Olesa (5è) i Passió d’Esparreguera (6è).

De les altres categories, cal destacar els ascensos dels següents equips:

- Van pujar a Preferent de Barcelona el CE Molí Nou de Sant Boi de Llobregat i el CE Prat, campions del grup VI i VIII respectivament de la Primera Provincial de Barcelona.

- Ascensos a Primera Provincial de Barcelona del CE Abrera i CE Sant Feliu C, campió i sotscampió del grup V de Segona Provincial.

- Pugen a Segona Provincial de Barcelona el Molí Nou B, el CE Sant Esteve Sesrovires i el Peón Doblado B de Cornellà de Llobregat com a campions dels grups VII, IX i VI de Tercera Provincial de Barcelona.

Marçal Fontanals / Foto: Federació Catalana d'Escacs

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana