El Club Ciclista Sant Boi presenta els seus equips

Aquesta entitat esportiva centenària, presidida per Jesús Ruiz, compta amb més de 55 nens distribuïts en diferents categories.
La sala d’actes de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a Esplugues de Llobregat va ser escenari de la presentació de la temporada 2014 del Club Ciclista Sant Boi. Més de 300 persones van assistir a un acte on els equips Tomás Domingo CC Sant Boi es van donar a conèixer. Jesús Ruiz, president de l’entitat centenària, va destacar que “són molts anys de dur treball i de recompenses, no solament a nivell de victòries en competicions, sinó en fora d’elles, sense i amb la bicicleta. Tot aquest esforç seria impossible sense el suport incondicional dels nostres patrocinadors”. A més, el mandatari va tenir un record per Jordi Piñol, primer president del club, “un home amb majúscules del qual hem après moltes persones que avui integrem aquesta entitat.”

El treball que està desenvolupant el Club Ciclista Sant Boi durant tots aquests anys va ser reconegut pel vipresident de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquím Vilaplana, en assenyalar “l'embranzida constant d'una entitat que no para de créixer”. María Antonia Barragán, regidora d'Economia de Sant Boi de Llobregat, va animar als joves “a continuar gaudint d'una activitat que els encanta.”

Els primers a obrir la presentació van ser els representants de l´equip cadet que prendrà part en totes les proves de la Copa Catalana i el Campionat del Baix Llobregat, com així també la Copa Manrubia i la Volta al Baix Aragó, entre altres. Després va ser el torn dels júniors, que també estaran presents en totes les competicions de la Copa Catalana de la seva categoria, a més inclouen proves de la Copa d'Espanya, Volta a Pamplona, Volta al Circuit Càntabre, entre altres. Posteriorment els va tocar el torn als benjamins, principiants, alevins i infantils de l´Escola de Ciclisme. Més de 55 nens van omplir l'escenari de la sala.

Redacció / Foto: Club Ciclista Sant Boi
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix