La primera Sant Ramon de Nit aplegarà 700 persones

Aquesta iniciativa esportiva s’emmarca en la Trailwalker 2014 d’Intermón Oxfam.
Demà divendres 4 d'abril està prevista la primera edició de la Sant Ramon de Nit, una pujada i baixada nocturna solidària a la muntanya de Sant Ramon d’aquest municipi baixllobregatí. Un total de 700 persones prendran part en aquesta activitat, entre corredors (10 Km) i caminants (6 Km), i que tindrà la sortida a la plaça de Mercè Rodoreda (20 h).

Activitat solidària
Es tracta d'una activitat organitzada pel Club d'Atletisme Sant Boi, el Club Excursionista Sant Boi, la Fundació Marianao i l'Ajuntament que està emmarcada en la pròxima edició de la Trailwalker, cursa organitzada per l'ONG Intermón Oxfam per lluitar contra la pobresa. Aquest esdeveniment es va celebrar al nostre país l'any 2011 per primera vegada. Enguany tindrà lloc els dies 26 i 27 d'abril a Girona on els equips de quatre persones hauran de cobrir un recorregut de 100 Km. En aquesta edició de la Trailwalker participen dos equips de la ciutat vinculats a les entitats organitzadores. Els participants santboians s'afegiran als prop de 400 equips que s'enfrontaran a aquest repte esportiu.

La inscripció a l'acte esportiu ja està tancada. La recaptació recollida mitjançant les inscripcions i les aportacions econòmiques de l'anomenat "Dorsal 0" aniran destinades a projectes de construcció de pous d'aigua que Intermón Oxfam realitza a l'Àfrica.

 
Redacció / Foto: Ricardo Caballero
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix