Carles Duran participarà en el Mundial sots 17 de Dubai

L’entrenador del CB Prat Joventut, que milita a l’Adecco Argent, serà el segon entrenador de Sito Alonso.
Carles Duran, actual entrenador del CB Prat Joventut, ha estat escollit ajudant de Sito Alonso per dirigir a la selecció espanyola masculina sots 17 que participarà en la pròxima edició del Campionat del Món de s’ha de celebrar a Dubai l’agost.

L’excel·lent treball que està realitzant en els darrers anys en el club pratenc, vinculat al Joventut de Badalona, ha tingut com a premi poder participar en aquesta competició que es disputarà entre el 8 i 16 d’agost. Duran té una dilatada experiència dirigint joves promeses i la seva experiència serà molt important per als jugadors que estiguin a les seves ordres.

Espanya ha quedat enquadrada en el grup C amb les seleccions de Puerto Rico, Emirats Àrabs i Itàlia. L’objectiu serà finalitzar en la primera posició per aconseguir un rival més assequible de cara als vuitens de final.

Marçal Fontanals / Foto: Solobasket
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix