El president del Barça visita l’Ajuntament de Sant Joan Despí

Es va parlar de les actuacions que s’han de fer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després de la compra per part del club d’una finca annexa a la instal·lació blaugrana.
El president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va mantenir la primera reunió oficial amb l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda. A la reunió també hi va ser presents el directiu responsable de Patrimoni de l’FC Barcelona, Jordi Moix, i la presidenta de l'Àrea de Serveis generals i ordenació del territori de l'Ajuntament, Belén García.

Els participants a la reunió van fer un repàs a les actuacions que s’han de fer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, donant continuïtat a les converses dutes a terme amb el president Sandro Rosell. La reunió va fer-se el passat mes de desembre, poc després de l’adquisició d’una finca de 26.811 m2 per part del FC Barcelona per ampliar les instal·lacions esportives del Club a Sant Joan Despí.

L'alcalde, Antoni Poveda, va aprofitar la trobada per explicar als representants del Barça alguns aspectes de la ciutat i els ha obsequiat amb uns gerros inspirats en l'obra de Josep Maria Jujol. Els terrenys de la Ciutat Esportiva tenen una superfície de 129.308 m2, que s’ampliaran en un 20% amb l’adquisició, per 8,2 milions d’euros, de la finca adjunta que pertanyia al Tennis El Forn. El club blaugrana impulsarà un projecte per reordenar, ampliar i consolidar l’actual Ciutat Esportiva, tot preveient la construcció d’un nou Mini Estadi més ajustat a les necessitats de l’entitat.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix