Recepció a l’Ajuntament de Gavà a la campiona d’Espanya de llançament, Laura Redondo

L’alcaldessa, Raquel Sánchez, ha volgut felicitar-la personalment i li ha lliurat un obsequi com a reconeixement dels seus èxits.
Aquest matí, l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez ha rebut a l’atleta local, Laura Redondo que fa unes setmanes es va proclamar campiona d’Espanya de llançament als campionats celebrats a Lleó amb una marca de 67,57 metres.

Sánchez ha manifestat que “per la ciutat és tot un orgull tenir esportistes com la Laura que va iniciar la seva trajectòria al Club Atletisme Gavà i que va ser fitxada pel Futbol Club Barcelona gràcies al seu esforç i qualitats.” Per la seva banda, Laura Redonda s’ha mostrat molt contenta per aquest reconeixement “és un honor que l’alcaldessa de la teva ciutat et rebi per felicitar-te, em sento molt orgullosa.”

Raquel Sánchez també li ha desitjat una bona i ràpida recuperació a Laura Redondo que aquesta tarda passarà pel quiròfan. Des de fa més d’un any l’atleta pateix una lesió al cartílag de la cama esquerra. En principi, l’esportista gavanenca haurà d’estar tres mesos amb crosses i altres tres més de recuperació.

Redacció / Foto: Ajuntament de Gavà
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix