El Prat reconeix els millors esportistes a la seva Nit

Va arribar a la vint-i-vuitena edició i es va celebrar al Teatre Modern.
El Teatre Modern va acollir, per primera vegada, La Nit de l'Esport, que enguany celebrava la seva vint-i-vuitena edició. Un acte que premia l’esforç, el sacrifici i les victòries de la passada temporada esportiva. Una altra de les  novetats d’enguany ha estat la reducció de les categories premiades.

El taekwondo del Club Deportivo Fran Martín va ser, una temporada més, el gran protagonista. La taekwondoka pratenca Laia Martínez va ser escollida millor esportista femenina major de 16 anys. Neus Bou va recollir el mateix premi, però en la categoria de menors de 16 anys, i David Martín va fer el mateix com a esportista de jocs escolars.El guardonat com a millor esportista menor de 16 anys va ser Francisco Javier Martín Mateo, de l’IGYM Karate Prat. D’altra banda, el triatleta del CN Prat-Triatló Richard Calle, campió d’Espanya d’Ironman, va ser guardonat com a millor esportista major de 16 anys en categoria masculina. I el nedador Víctor Villanueva, campió d’Espanya al 2013, va ser premiat, un any més, com a millor esportista amb algun tipus de discapacitat.

Enguany, la millor tasca tècnica va ser reconeguda a David Hernández, entrenador de karate de l’IGYM Karate Prat. L’equip femení de Triatló del CN Prat–Triatló fou per la seva trajectòria al 2013. En Jocs Escolars, l’equip Aleví A del Col·legi de La Seda va ser escollit com a millor conjunt. L’AMPA de l'Escola Josep Tarradellas va rebre el guardó per la seva tasca de promoció esportiva. El patinatge pratenc, de gran tradició a la ciutat baixllobregatina, també va tenir el seu protagonisme, amb el Club Patí Cobra com a millor entitat de promoció esportiva.

El premi a la millor trajectòria esportiva, que lliura la revista Delta, va ser Arseni Conde, president del Club Bàsquet Prat. Finalment, es va atorgar mencions especials al CB Prat, CN Prat i Pratenc AA com a escoles de qualitat esportiva.

L’alcalde del Prat va destacar que “darrere dels guardonats i de la gent que fa esport hi ha famílies, entrenadors, tècnics, clubs, professionals amb un entusiasme en el que fan que en algun cas és de veritable sacrifici i en altres amb un esforç extraordinari i sense la seva aportació això no seria possible.”

Segons el regidor d’Esports, José Luis Olivera, “el Prat segueix estant a la avantguarda del foment l’esport. Continuem avançat, millorant cada dia sobretot gràcies a la implicació de tots els esportistes . Des de l’Ajuntament estem impulsant un nou model esportiu a la ciutat gràcies al qual més de 350 nois i noies de secundària i batxillerat tenen accés avui a la pràctica esportiva en instal·lacions esportives municipals.”

Redacció / Foto: TV Prat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix