Viladecans va celebrar la festa de l’esport local

Més d’un centenar d’esportistes, equips i tècnics van rebre un reconeixement als seus mèrits en un acte que va acollir més d’un miler de persones a l’edifici Cubic.
Ahir al vespre es va celebrar la 21a edició de la Nit de l’Esport de Viladecans on es va retre homenatge a 109 esportistes, equips i tècnics que han destacat pels seus mèrits durant les dues últimes temporades. A més, la cita ha reconegut onze empreses o entitats esportives per la seva tasca solidària amb les persones més desafavorides i altres quatre empreses per la col·laboració en l’organització d’activitats esportives a la ciutat.

En un acte celebrat a l’edifici Cúbic amb un miler de persones assistents, l’alcalde Carles Ruiz va felicitar a tots els guardonats pels seus mèrits i va recalcar la gran vinculació de Viladecans amb l’esport. A més, Ruiz va presentar el nou Complex Esportiu Municipal de la Torre-roja, actualment en obres i que s’inaugurarà al primer trimestre del 2015. La instal·lació comptarà amb dues piscines (una coberta i una altra descoberta), un pavelló poliesportiu de triple ús i diferents sales de fitness.

Els guardonats
Entre els guardonats en categoria sènior estaven, entre altres esportistes, el futbolista Martín Montoya (del FC Barcelona), campió de la Copa del Rei, la Lliga espanyola, la Supercopa d’Espanya i l’Eurocopa sots-21); els atletes olímpics Carles Castillejo, campió d’Espanya de cross i de 10 km. en ruta, i Beatriz Pascual, campiona d’Espanya de 10 km. marxa); el nedador Antonio Arroyo, campió d’Espanya de 800 i 1.500 metres lliures; els boxejadors Elisabeth Álvarez (del Club Mugendo), campiona d’Europa de Kick-boxing; Alejandro Moya (del Guante de Oro) campió d’Espanya de boxa; i Jaume Rimbau (de l’APD Viladecans), campió d’Espanya de pesca esportiva en la categoria Mar-Costa.
Pel que fa als esportistes de base s’ha guardonat, entre d’altres, a les atletes Judit Pérez, campiona d’Espanya juvenil de 3.000 metres en pista coberta, i Amina Álvarez, campiona d’Espanya juvenil de marxa atlètica; el gimnasta artístic Joel Plata, sotscampió d’Espanya; la gimnasta rítmica Cèlia Olmedo, campiona de Catalunya; el basquetbolista Carlos Malagón, campió d’Espanya cadet de seleccions autonòmiques; Marc Pablo Aranda, campió de Catalunya d’iniciació d’Enduret, i els jugadors de bàdminton Álex Collado i Marta González, campions de Catalunya sots 9.

En relació als equips, entre els premiats hi han estat un conjunt campió d’Espanya, el juvenil de sófbol del CB Viladecans i diversos campions de Catalunya, com l’aleví de beisbol del CB Viladecans, el sènior de l’APD Viladecans, campió de pesca esportiva Mar Costa; el júnior nivell A del Bàsquet Femení Viladecans, els sèniors, juvenil i cadet del Club Rítmica Viladecans i l’aleví femení del Club Atletisme Viladecans. També equips que han pujat de categoria com els sèniors del Mil·lenium Sport Futbol Sala i l’equip de futbol Unión Deportiva Sector Montserratina.

Festa biennal
La festa de l’esport local, que se celebra de manera biennal, té un caràcter diferencial respecte a altre cites similars perquè reconeix la tasca de tots aquells que han fet mèrits en la seva activitat esportiva, tot sent campions o sotcampions de competicions, aconseguint ascensos de categoria o participant en cites molt destacades com els Jocs Olímpics. D’aquesta manera, la cita es converteix en un veritable reconeixement a tots els mèrits esportius, sense prioritzar uns sobre els altres.

Redacció / Foto: Ajuntament de Viladecans
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix