Enrique Luque i Vanesa Ramos guanyen la II Mitja Marató del Prat

Mohamed Zarhouni i Fátima Aouaj es van imposar en la Cursa dels 5 Quilòmetres.

El Pratenc AA va organitzar ahir diumenge amb gran èxit la segona edició de la Mitja Marató i la Cursa dels 5 Quilòmetres. Més de 1.000 participants van aplegar les dues proves atlètiques.

Enrique Luque, del Ríos Running Team, va finalitzar primera posició a la categoria masculina en la II Mitja Marató. L’atleta va invertir un temps d’1h9’30’’. Óscar Rodríguez (Ríos Running Les Franqueses, 1h10’24’’) i David Guiamet (Slop Cat. Sabadell, 1h10’45’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la guanyadora va ser l’independent Vanesa Ramos amb un registre d’1h35’39’’. Irina Batyreva (Ashi Running, 1h36’23’’) va acabar segona i Carla Roures (Catalunya Caixa, 1h37’08’’) tercera. Més de 700 atletes van prendre part en la competició.

D’altra banda, a la prova dels 5 Quilòmetres el vencedor en la categoria masculina va ser Mohamed Zarhouni (FC Barcelona), amb un temps de 15’53’’; seguit de Lluís Camprubí (CA Berga, 16’07’’) i Félix Pérez (Pratenc AA, 16’25’’). A la categoria femenina, Fátima Aouaj va arribar en primer lloc. La corredora del Pratenc AA va invertir 19’35’’. Núria Cascante (Independent, 20’26’’) i Sonia Giménez (Pratenc AA, 20’38’’) van arribar segona i tercera respectivament.

Marçal Fontanals / Foto: Sedentaris
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix