El Mediterranean Diving obre les seves portes fins demà

La previsió és que visitin el XV Saló de la Immersió uns 12.000 practicants i seguidors de les activitats subaquàtiques.
El director General de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya, Jordi Ciuraneta, va inaugurar el XV Saló de la Immersió (Mediterranean Diving) ahir al migdia. Fins diumenge Cornellà de Llobregat es convertirà en el centre d’atenció d’amants, practicants i seguidors del món del món de les activitats subaquàtiques. Tres dies de fira especialitzada i monogràfica on s'espera rebre la visita d'unes 12.000 persones.

Es van obrir tres dies de fira convertint-se en el millor aparador del món submarí. En els 8.000 metres quadrats de superfície es pot trobar tot allò que es necessita per a la pràctica del busseig en qualsevol de les seves disciplines: neoprens, aletes, ordinadors, reguladors, jackets, tot per a la captació d'imatge subaquàtica, etc. Tot de la mà de fabricants, distribuïdors, tendes especialitzades, centres de busseig… L'oferta de les agències de viatges especialitzades arrodoneix l'espai expositiu amb les millors destinacions i les més aventureres.

El Mediterranean Diving dóna l'oportunitat també de gaudir amb activitats paral·leles a la fira, com a demostracions de materials, baptismes d'immersió adreçat sobretot a nens a partir dels 8 www.salondelainmersion.com www.firacornella.com anys, simulacres de rescat submarí en la piscina instal·lada en el recinte firal o exhibicions d'apnea estàtica de la mà d'autèntics campions amb rècords de resistència.

Les Jornades Tècniques Professionals celebren també de forma simultània a la fira una nova edició amb interessants ponències que faran reflexionar als presents sobre el present i el futur del sector.

Redació / Foto: Fira de Cornellà
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix