José Manuel Hernández: “El meu projecte és continuista”

El nou president del Club Bàsquet Cornellà afronta aquest nou repte amb “les mateixes ganes, il·lusió I motivació que ha posat Josep Rey en els darrers anys”
José Manuel Hernández és el nou president de la nostra entitat des de fa una setmana. El fins ara vicepresident de l’entitat substitueix Josep Rey fins a les pròximes eleccions que se celebraran d’aquí a un any i mig. Hernández té clar que la seva intenció “és acabar el mandat i després ja veurem. El que sí puc dir és que accepto el càrrec sense cap ambició personal però amb una obligació moral. El temps i els resultats diran si s’ha fet les coses bé.”

A més, el nou mandatari del club cornellanenc considera que el nou càrrec directiu “és una gran responsabilitat perquè Josep Rey ha posat el llistó molt alt i, per això, intentaré estar a l’altura. Posaré les mateixes ganes, il·lusió i motivació que ha posat ell en tot el que ha fet. La meva intenció és mantenir una continuïtat en molts aspectes i, si cal, millorar la situació tant en el pla social, econòmic com esportiu” I afegeix que “una de les meves preocupacions és que cap nen de la ciutat es quedi sense fer esport, en aquest cas bàsquet.”

 
Hernández també explica que està reorganitzant la junta directiva “buscant un consens que permeti fer grups de treball per àrees. La meva intenció és poder afegir altres persones al projecte de club. A més, m’agradaria agrair als companys de junta el seu suport, que ha estat unànime. Intentaré no decebre ningú.”

Marçal Fontanals / Foto: CB Cornellà
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix