Castelldefels acollirà unes Jornades Tècniques sobre Meteorologia de Muntanya

Es realitzaran els dies 26 de febrer, 3 i 5 de març a l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicacions i Aeroespacial.

El Club Alpí del Baix Llobregat organitza les Jornades Tècniques Sobre Meteorologia de Muntanya al Campus de Castelldefels de la Universitat Politècnica de Catalunya. Les sessions, que estan orientades a totes aquelles persones vinculades amb l’entorn muntanyenc que vulguin especialitzar-se en la meteorologia i la previsió d’allaus, tindran lloc a la sala d’actes de l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicacions i Aeroespacial de Castelldefels (EETAC), els dies 26 de febrer, 3 i 5 de març, a partir de les 17 hores.

El programa, dividit en tres sessions, tractarà: la predicció del temps, el coneixement i interpretació dels núvols en muntanya, la detecció de situacions meteorològiques de risc i els efectes de l’escalfament global a les nostres muntanyes. Aquestes sessions estaran acompanyades de diversos tallers pràctics d’anàlisi meteorològica. A més, les jornades comptaran amb una conferència d’Alberto Ayora, membre del Grup Militar d’Alta Muntanya i col·laborador de l’equip “Al filo de lo imposible” de TVE. En aquesta ocasió, Alberto Ayora, que ha participat en diverses activitats extremes, parlarà sobre el Camp de Gel Nord de la Patagònia, una expedició intensa i marcada per les dures condicions meteorològiques.

Aquestes jornades estan reconegudes com a formació vàlida de l’AEGM per a Guies de Mitja Muntanya, amb una càrrega total de 10 hores. A més a més, totes les persones interessades en assistir-hi i amb la targeta federativa vigent de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) tenen un preu reduït en la inscripció.

Redacció
/ Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix