Josep Rey deixa de ser president del Club Bàsquet Cornellà

Ahir va presentar la seva dimissió a la junta directiva i José Manuel Hernández, fins ara el vicepresident, agafa el relleu.
El Club Bàsquet Cornellà compta amb un nou president des d’ahir al vespre. Es tracta de José Manuel Hernández, fins ara vicepresident de l’entitat esportiva baixllobregatina. Hernández agafa el relleu de Josep Rey, que va presentar la seva dimissió a la junta directiva del club per motius de salut. “Han estat moltes les persones que han passat pel CB Cornellà i, ara, em toca fer a mi el pas. Només vull agraïr a tots els directius la seva confiança i amistat tant els que hi ha actualment com els que ja no hi son. Han compartit amb mi moments de treball i camí de forma totalment atruista i amb vocació de servei al CB Cornellà, amb total responsabilitat en les seves funcions”, explica Rey.

Set anys de mandat
Cal recordar que Josep Rey va substituir fa set temporades a Josep Nadal, actual directiu de la Federació Catalana de Bàsquet. Durant el seu mandat, Rey ha viscut grans moments esportius com l’ascens del primer equip sènior masculí a l’Adecco Or (2008-2009) o el títol de la Lliga Catalana EBA (2010-2011). Durant la seva etapa presidencial també s'ha pogut gaudir de grans èxits del bàsquet base tant femení com masculí. Tanmateix, ha hagut de patir una etapa difícil econòmicament que va obligar al club a renunciar a jugar a l’Adecco Argent. A més, ha estat jugador –va assolir l’ascens a l’ACB amb el mític equip dirigit per Manolo Flores- i directiu del CB Cornellà durant més de vint anys.

Marçal Fontanals / Foto: CB Cornellà
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix