Jornada esportiva ‘Verd Play’ al Baix Llobregat

Se celebrarà el pròxim 22 de febrer amb la finalitat trencar la dinàmica de partits amb una activitat complementària.
El pròxim dissabte 22 de febrer, els Jocs Esportius Escolars de la comarca del Baix Llobregat, aturen la seva competició regular per desenvolupar una jornada complementària, dintre del programa Juga Verd Play, que té la finalitat de trencar la dinàmica de partits i fer que els esportistes interrelacionin entre ells i comparteixin una experiència per superar un repte treballant en equip.

Així, aprofitant l’estructura d’una jornada, amb els espais i horaris reservats pels partits, dos equips de diferent població i/o entitat executaran una sessió dissenyada pels mateixos tècnics dels equips participants interrelacionant esportistes d’ambdós equips per enriquir la relació social entre ells. Aquestes sessions buscaran l’objectiu principal de gaudir de la part més lúdica del seu esport i la d’educació en valors que implicar treballar amb un contrari per tal d’aconseguir un èxit mutu.

Així, els equips d’educació infantil, prebenjamí, benjamí i aleví, durant una hora, portaran a terme una sessió que es dividirà en dues parts de 30 minuts per fer-hi una primera part amb activitats tècnic-tàctiques lúdiques segons el nivell esportiu dels equips; i una segona part en format de partits reduïts amb les adaptacions normatives i les possibilitats que permeti la màxima participació.

Un complement
Aquestes Jornades Esportives estan incloses dintre del Programa Juga Verd Play com complement a la competició Verd Play que fomenta l’educació en valors amb una puntuació de 10 punts que atorguen els diferents agents (tutor de grada, dinamitzador esportiu, tècnic i públic) segons si el joc i el comportament dels equips s’esdevé com entenem que correspon a una competició escolar. En aquestes Jornades, on prima també els valors que comporta treballar amb un contrari a la recerca d’un mateix objectiu, també es comptabilitzarà a nivell classificatori. Per aquest primer any només es desenvoluparà una jornada Esportiva, la d’aquest dissabte 22 de febrer, i només es valorarà l’assistència amb un total de 10 punts que sumaran els equips a la seva classificació regular.

Finalment, el Consell Esportiu del Baix Llobregat, amb el grup d’experts que han dissenyat el Programa Juga Verd Play, han fet i atorgat prou flexibilitat a aquesta jornada per a què alguns ajuntaments, segons pròpia iniciativa, s’ho facin seu a nivell municipal amb unes micro-jornades municipals on agrupen totes les seves entitats locals i les visitants en una mateixa seu per donar-li encara més riquesa i força a aquestes.

Redacció / Foto: CEBLLOB
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix