El CBS Sant Boi i el CB Viladecans participaran en la Lliga Nacional de beisbol i softbol

El Club Projecte Softball Gavanenc torna a la màxima competició femenina després de dos anys d’absència.
Aquesta temporada els equips catalans seran un any més el motor del beisbol i softbol estatal, amb la participació de tres equips a la Lliga Nacional de Beisbol i tres equips a la Lliga Nacional de Softbol Femení.

Dos d’aquestes entitats faran l’esforç de participar en ambdues categories, el CBS Sant Boi, que l’any passat, en la seva primera participació després de molts anys es proclamava campió del femení tant de Lliga com de Copa de la Reina. En beisbol, l’equip finalitzaria en tercera posició i aquest any torna amb un equip més reforçat. L’altre club que ha fet l’esforç, el CB Viladecans, que torna a mostrar el seu poder històric i inicia la temporada presentant els dos equips sèniors, el de beisbol amb alguns canvis de planter i el de softbol femení amb un equip molt jove i renovat.

Mentre, el Club Projecte Softball Gavanenc torna a la màxima competició femenina després de dos anys competint a les lligues catalanes i amb un projecte de base.

Marçal Fontanals
/ Foto: CB Viladecans
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix