L’Ajuntament rep al CB Prat, campió de la Copa Adecco Argent

El club oferirà el títol a l’afició pratenca aquest dissabte abans del partit que el primer equip ha de jugar davant l’Araberri (18.15 h).
L'Ajuntament del Prat va organitzar una recepció oficial al Club Bàsquet Prat amb motiu de la consecució de la Copa Adecco Plata. Una recepció presidida per l'alcalde de la ciutat, Lluís Tejedor, i pel regidor d'Esports, José Luis Olivera, i ha comptat amb la presència de regidors i regidores de l'Ajuntament, i dels jugadors, tècnics i directius del Club Bàsquet Prat, acompanyats per alguns familiars.

Cal recordar que l’equip pratenc va fer història el passat diumenge en proclamar-se campió de la Copa Adecco Argent en de derrotar (79-83) el Fuenlabrada al Pavelló Fernando Martín de Fuenlabrada (Madrid). Gràcies a aquest títol, el CB Prat té garantit el factor pista a favor durant tota la sèrie de playoffs d’ascens a l’Adecco Or.

L'alcalde Lluís Tejedor va destacar que "la ciutat del Prat ha fet de la pràctica de l'esport una estratègia de projecte comunitari, i en aquesta estratègia el CB Prat és una peça històrica i fonamental, no només pels seus èxits esportius sinó també per la seva escola de bàsquet, tan important per a la cohesió social". L'alcalde va assegurar també que "l'esforç econòmic que fa la ciutat a través de l'Ajuntament en suport del CB Prat ens és retornada amb escreix gràcies als èxits aconseguits".

D’altra banda, el president del CB Prat, Arseni Conde, va oferir el títol a la ciutat del Prat i va agrair a l'Ajuntament els suport que dóna al club. "Portem amb orgull el nom del Prat per tot el país", va dir el mandatari. I el capità de l'equip, Roger Vilanova, va explicar que "els jugadors ens sentim molt identificats amb la ciutat, a la que estem orgullosos de representar". Segons Vilanova, el títol aconseguit "ha de ser la base per seguir treballant i, per què no, somiant en fites majors, com podria ser l'ascens de categoria". Finalment, l'entrenador Carles Duran va agrair a l'afició el suport que dóna a l'equip cada vegada que hi ha partit al pavelló Joan Busquets i va qualificar el club com "una gran família".

Està previst que aquest dissabte, abans del partit que el CB Prat disputarà al Joan Busquets davant l'Araberri a les 18.15 h, l'equip ofereixi el títol a l'afició pratenca.

Redacció / Foto: Ajuntament del Prat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix